Durubebegim nevarneyokk Canım yiyebilirsin hiçbir şeyde olmaz 37 haftamdayım ben de Hamileliğimden beri iki defa oldu yiyorum😋
Zynp44 nevarneyokk valla ben canım çekince mayonezli makarna yiyorum 😂😂 bence bişey olmaz yiyin gitsin
Bebiscann nevarneyokk ben hamilelik boyunca yedim laa zararlımıydı bu mayonez vıyyyy, çok şükür bebek sağ salim geldi, anaaaaa☹️☹️
Durubebegim Bebiscann bende ilk defa mayonezi duyuyorm Aslında hamilelik boyunca çok şey yemişim sonradan hep duydum tehlikeli olduklarını Dediğin gibi inşallah bebek sağlam gelir😂
Duruliyaninannesi nevarneyokk benim ikinci gebeligim hep yedim ketçap mayonez kısıtlamadım hic biseyi
FusunF Gulsumelif tabi canım azcık birşey olmaz ama ben hiç sevmedim oldum olası ondan da yemiyorum 😂
Gulsumelif FusunF söyleyenler azcik demiyor ki ohoo ben neler neler yedim diye söylüyorlar 😃 arada kızartmaya yediğim oldu ya
Mommy90 Hazır mayonezler pastörize olduğu için yenilebilir ama evde kendiniz yapacaksanız yasak. Çünkü yumurta çiğden konuluyor ve bakteri üreyip toksoplazmaya sebep olabilir.