ozgese-s Deletedmom_33 Benim de hareket ediyor da özellikle tatlı yediğim de dokunmalarıma tepki ne zaman olcak onu merak ediyorum ☺️
mervegemen- ozgese-s paşa gönlü isteyince bazen 1 saat ugrasiyoruz adamin umrunda degil. Bazen kendi kendine salsa yapio resmen🤣🤣🤣
Hilalkhrmn417 ozgese-s ayyy benim oğlan da öyle uyuyor sürekli 🤣🤣 detaylidan sonra biraz hareketlendi sonra yine durdu 🤣🤣 rahatsız etsem de tık yok umarım bu sakinliği doğduktan sonra da devam eder 😊
Aysin92 ozgese-s ben 20. Haftadan beri elimi koyunca tekmelerini hissediyorum. Gerçi bizimkiler ikiz yerleri dar yavrularımın erkenden gösterdiler kendilerini 😁
GizemDnmez ozgese-s Biz 35 olucaz yarın 🙈 hanımefendi tamm bir keyifçi kendi ne zaman isterse ozaman atıyor tekme 😄 nazlıda biraz alıştım artık🌸
ozgese-s GizemDnmez Bende bi alışsaydım 😂😂 çok sakin ya bazen panik oluyorum tatlı yesem de bazen fayda etmiyor inşallah doğunca da böyle sakin olur 😂😂😂 Sağlıkla gelsinler de anaları da azıcık düşünsünler yahu 😂😂😂😂
GizemDnmez ozgese-s Vallahi öyle biliyomusun 😄bazen tatlı yemekte fayda etmiyor keyiflerine isteklerine göre hepp 🙈 benimki tam bi gece kuşu belirli saatlerde net hissedebiliyorum ondan sonrası hep kendi isteği sanki 🤭Doktorun sağlık sıhhati yerinde diyorsa telaşlanma daha büyüdükçe görüceksin daha net hissediceksin gör bak 🌸
Piraye2021 ozgese-s benimde öyle 😊 28 de değil 30 da doğru düzgün tekmeler hissettim 😊 çok hareketli değil çarşamba günü doktora acile gittim hareket etmiyor diye ediyormuş ama hissedemiyorum 😔
ozgese-s GizemDnmez Geçen hafta benimde öyle çok hareketliydi geceleri çocuğum iyice durgunlaştı neyse iyi olsun da azcık daha dayanırım 💕💕
Semanurelkun ozgese-s henüz erken, ben 22+3 üm hareket ettiğinde elimi karnıma koyup, güzel kızım kızçem diye seslenip kendime alıştırmaya çalışıyorum. Bu gün ilk dega ben seslendikten sonra vurdu. Sanki ama 😃 amin değilim
ozgese-s Semanurelkun Kitap okuyorum müzik dinletiyorum konuşuyorum onu çok sevdiğimi söylüyorum ama anası gibi uykucu çıktı azcık hareket be oğlum 😂😂😂😂