ozgese-s 28.haftadayım hala güçlü tekmeler yok doktor gayet iyi dedi dert etmiyorum o yüzden ama merak ettiğim ne zaman karnımıza dokununca tepki vermeye başlıyorlar benim oğlan çok sakin 😂😂
dudininannesi ozgese-s Tatlı bir şeyler ye ve soluna dönük uzan canım. Biraz sev karnını. Tepki verdiğini göreceksin ☺️
esmer3 ozgese-s 24. Haftadan beri dokunduğum yere kendi de vuruyor 🥲 sürekli göbeğimi sevdiğimden heralde erken başladı🤣
Aysununannesi00 ozgese-s 30 dan snra dokunmalarına yanıt alırsn cnm o zaman tepki veriyor geceleri çok dürtüyorm benm kızı 😂 bir elim karnımda
ozgese-s Nursoylemez78 Dışardan bende 22.haftadan beri görüyorum ama dokununca henüz tepki vermiyor onu merak ettim 😂
ozgese-s dudininannesi Tatlı yediğim de falan tepki veriyor ben karnına dokununca tepki veriyolar ya onu merak ediyorum 😂
MerveNur- ozgese-s 33+4teyiz son zamanlarda her dokunmamıza ve seslenmemize karşılık veriyor çok şükür hatta bi ara vermedi baya uğraştık meğer uyuyormuş garibim uyanıp vurmaya başladı😂
Zehra9616 ozgese-s benimkisi surekli hareketliydi son 3 5 gundur durgun 26+5 bende ama flash acip karnima tutunca hemen hareketleniyo bide abimizin sesini duyunca cok heyecanlaniyo😊
Sedaaaa2 ozgese-s bende 27 deym 28 e gircem bazen boyle hareket ettigi yeri dürtükleyınce tepki veriyor bazen konusunca elimin altına gelıyor bazende bana mısın demıyor 😂😂😂
ozgese-s Sedaaaa2 Benim ki çok sakin olacak sanırım canım çocuğum sürekli uyuyor anası gibi uukucu sanırım 😂😂😂😂
Algorab ozgese-s Benimde 28.hafta oksuyorum karnimi biraz pit pit yapiorum parmagimla gelio o tarafa kizim.ama genelde gece oluo bu dediklerim yatma pozisyonunda
Deletedmom_33 ozgese-s 18 den beri hissediyorum 21den beri de dışardan görülüyor. Ben ne zaman dokunsam veya müzik açsam hareketleniyor benim oğlan da tam tersi çok hareketli
ozgese-s Deletedmom_33 Benim de hareket ediyor da özellikle tatlı yediğim de dokunmalarıma tepki ne zaman olcak onu merak ediyorum ☺️