Meldagokay Arkadaşlar şeker yüklemesine herkes çok kötü diyor aç karnına içip bayılanlar bile oluyormuş bir de 4 tüp kan alıyorlar diye duydum siz yaptırdınız mı? Kaçıncı haftada yaptırdınız?
Slcnslcn Meldagokay bnmde aclik ve tokluk sekerime bakti kanda. Yapmayalım gerek yok dedi normal dedi.
EymeniM Meldagokay ben ilk bebeğimde yaptırmıstım o zamanlar suya şeker atılıyordu içiliyordu tabi aç karnına tatlı su içini bulandiriyor insanın. Ama bayılmak saçma .Ama artık aromalı içecekler var
Aleynaarslan Meldagokay ben yaptırdım hiçte midem bulanmadı ama hazırlanmış olanını al çilek aromalı falan var gazoz çokta güzel tadı gibi aynı ama diğerini suyla sen yapıyorsun onu tadı çok iğrençmiş kusan var
EymeniM Yarın sabah bende yaptırcam bakalım..başka bir ilde misafırım doktorum yaptırmamı söylemişti bakalım yarın görücez
Hayallerim Tokluk kan şekeri icon kan vercem.seker yüklemesi istemedi doktorum yapmaya gerek yok dedi yaptirmiycam
Meldagokay Hayallerim önceden kan verip yapıp yapılmayacağını öğrendiğim iyi oldu domtorumla konuşurum😊👍🏻
esrmhmt Yok ya abartıyorlar alakası yok altı üstü şekerli su, sürekli korkutuyorlar yaptırdık bir şey yok. Rahat ol keyfine bak erken git çok aç kalma👍
Ecenurmt Kişiden kişiye değişir. Herkeste farklı tepki verebilir. Bende zor içtim mide bulantısından öldüm az kalsın bayılıyordum. Ama dediğim gibi herkeste aynı tepkiyi tabiki vermez
Ayzey Bende o şeker su karışımını içtiğimde kendimi gerçekten çok kötü hissettim ve istifra ettim iptal oldu yükleme. Ancak tabii ki herkesin bünyesi farklı korkmayin herşey yolunda da gidebilir. Ben aklımda kalmaması için yaptırmak istedim. Zaten açlık tokluk sekerim normal düzeydeydi
EymeniM Meldagokay mrb.. bu sabah 8-9 saatlik bir açlıkla gittim 50 gr yuklemesıne..önce aç karnına kan alındı.sonra elma aromalı bir içecek verdiler 10 dk da için ve tam 1 saat sonra tekrar kan alıcaz dedıler aldılar..çok şükür sonuç iyi çıktı..darısı hepinize
FundaMuminCoskun Canım bnde once aclık ıcın kan verdım 3 tup sonra kahvaltı yap 2 saat snra tekrar tokluk kanını ver dedıler onuda verdım şekerim cıkmadı doktorumda seker yuklemesıne gerek duymadı ama bazıları oyle yapmadan dırek yukleme yapıyomus
arenimo Ya o kadar kızıyorum ki!! Bu şeker yüklemesi yaptırmayı İSTEMEMEK ne demek oluyor? Ben sadece 3 hafta geciktim yaptıramadım şuan insülin kullanmaya mecburum neler çekiyorum şekerin düşmesi için hamileyim ama canımın çektiği çoğu şeyi yiyemiyorum bebeğim rahatsız fazla kilolu sürekli onu stres yapıyorum erken Doğum riski çıktı sezeryan olmak zorundayım bebeğimin kalbi bile durabilirmiş her an Lütfen arkadaşlar yaptırın ne olur ne olmaz herşey çıkabilir ben çok fazla vicdan azabı çekiyorum ve çok zorlanıyorum 😔
Edabilal2005 arenimo Gecmis olsun Canim saglikla aliriz insallah bebeklerimizi kucagimiza Ben Seninle aynı fikirdeyim bende istemedim yaptırmak sonra yaptırdım şeker yüksek çıktı 😞 diyet yapıyorum bebeğin kilosu da suyu da sınırda onun icin yaptırsın herkes