hazalinannesi_1 Cemalhazal50 ben 42+3e kadar bekledim ama ne sancım ne açılmam oldu doktor seni sezaryene alıyım mı kız dedii çok sevindim suni sancı teklif etmedi cok sükür simdi 2.yi doğurcam yine aynı doktoruma gidiyorum orduda
Selin12- Cemalhazal50 diğer doğumlariniz sezeryan mıydı eğer öyleyse yapıyorlar yanliz normal ise bir problemimiz yoksa kabul etmiyorlar
Selin12- Cemalhazal50 canım o zaman onun için ayrı bir ameliyat yapıyorlar tüp baglatmak için benimde 3.hamileligim ben sezeryan olucam bende baglaticam ama benim diğerleride sezeryan di
Cemalhazal50 Selin12- bende tup baglatmak istiyorum oyuzden sezeryan ıstıcektım kuzum ya yinede doktorla Bı konuşcam
Cemalhazal50 Selin12- benimde 3hamılelıgım canım baglanmak istiyorum ikiside normal bunu da sezeryanla olayım hemde baglanayım diye dusunuyordum yasımda 25 baglamaya da bilir belki
Selin12- Cemalhazal50 inşallah kabuk ederler canım benim ilk doğumumu da devlet te yaptım benim genetik akciğer hastalığım var normal doğum yapamıyorum ona rağmen beni bile zorlamaya kalkmışlar di
Cemalhazal50 Selin12- dogru canım herseyım hayırlısı hakkımızda Rabbım hepimizi kolay yoldan gecırsın ınsallah hayırlısıyla bebeklerımızı kucağımıza almak Nasib etsin sen kac haftalık sın