Deletedmom_85 canım amiin🤲🏻 Öncelikle rabbim gönlündekini versin inşallah diyorum. Ben 37 yaşındayım 9 yıl boyunca korunduk. Sonra çok istedik ve rabbim istediğimiz ay verdi bize🙏 Ancak 6. Haftamda düşükle sonlandı gebeliğim. Kürtajımın üstünden 23 gün geçti. İlk adet döngüm sonrası yeniden istiyorum nasipse🤲🏻 Sana da şöyle yardımcı olmak isterim☺️ Bi arkadaşım o dönemde yakı yöntemini tavsiye etmişti. Ben de yeterince geç kaldım zaten diye denemek istedim. Olmuştu gerçekten. Çok araştırdım. Yakı yöntemiyle hamile kalan birçok anne olmuş☺️ Eczaneden bele yapıltırılan yakışırdan istiyorsun hatta üstünde kaplan resmi var☺️ İlişki öncesi 1-2 saat beline yapıştırıyorsun. İlişki sırasındada belinde kalıyor. Sonrasında 4-5 daha kalıyor. Duşa girerken çıkarabilirsin. Kimisi günlerce takıyormuş ama ben o kadar tutmadım. Yumurtalama dönemime denk getirmiştim. İstersen sende deneyebilirsin ne kaybederiz diymi🙏 Bir de prolaktin(süt hormonu) adetin 2. Günü bakılıyor yüksekse gebeliğe engel oluyor canım. Bir görün istersen. Tedavisi çok basit ilaçla düşürülebiliyor hemen. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Allahım isteyen hepimize nasip etsin inşallah🤲🏻🥰