Sevda555 Deletedmom_85 yeni mi 4 5 aylik evlisin canim öyleyse daha erken 1 yıl olsun tabi ama bu arada deneyebilirsin tutan tutuyor ben 4 yillik evliyim 6 aylikken çok istedim ve doktora gittim doktorla daha erken diyolardi 2. Gittigim doktora yalan konustum ve 2 yillik evliyim dedim ve bakti hersey yolunda esin görünsün dedi. Esim istedigi icin gorundü ve sorun esimdeydi 3 4 doktora gittik. Tüp bebekle anne olma sansin %20 dendi . Ve ben esime bitkisel ilac aldim 3 ay kullandi doktora gitti ve hersey yolunda cikti ama normal yolla olmasi imkansizdi ve o doktoruma tüp bebek yaptirdik allahima sükür tuttu. 4 bucuk ayligız suan. Yani dicem oki insallah birsey yoktur allahim aratmasin ama 1 seneye kadar olmazsa mutlaja gorunun bir doktora ne kadar erken okadar iyi allahim aratmasin stres yapma
Deletedmom_85 Sevda555 bir yıl oldu deniyoruz demeden bakmazlar sanırım dediğiniz gibi. Ama bence her kadın gebe kalmadan önce kontrollerini yaptırmalı ki eşler birlikte. Herhangi bir sorun varsa kimse bir yıl kaybı olsun istemez. Amin Rabbım aratmasın 🌼
Hafize3536 Deletedmom_85 doktora baş vurum derim bi bakılsın biz ne desek boş ben 2 ay denememde oldu yaşım 35 şükür korkmuştum yaşından dolayı sıkıntı yaşarım die 2 ayda doktora gittim olmuyor die ilk doğumum olucaktı doktor bakınca sen zaten hamilesin dedi şok olduk nasip allah isteyenlere nasip etsin biz 3 aylık olduk bile allah kimsenin kucağını boş bırakmasın doktora en kısa sürede görünün
Deletedmom_85 Hafize3536 çok şükür sonu güzel olmuş. Çok geçmiş olsun. Evladınızı Allah bağışlasın bu arada 😇
Deletedmom_85 Hilal56 bende her ay regl olunca üzülüyorum yine olmadı diye. Rabbim bu ay nasip eder inşallah isteyen herkese 😊 Allah bağışlasın bu arada hayırlı olsun 🌼
Hilal56 Deletedmom_85 amin inşallah Deletedmom_85 kesinlikle bebek düşünüyorsanız önceden muayene olun mutlaka
Deletedmom_85 Deletedmom73711 8 9 gibi yumurtlama günümdü allahım bir umut olsun bu ay bana uğurlu gelirsiniz inşallah. Size yazarken oldu olanlar. 🤭 Belki de psikolojik bilemiyorum. 11 gün falan var reglime
Azra_Mom Deletedmom_85 kesinliklee benimde hormonlarım sürekli yükseliyordu ilaç kullanınca düzeliyor sonra tekrar yükseliyordu bu yüzden ilaçla adet oluyordum yumurtlamam olmuyordu doktora gitmesem haberim olmucaktı her ay denicektik 2 ay ilaçla oldum sonra baktım bir süre iyi geliyor ilaç hayıt macunu duydum ondan aldım kullandım o ay yumurtlamayı ben bile farkettim zaten kavanoz bitti 10 gün sonra hamile olduğumu öğrendim şükür 3.ayda oldu yani şimdide 15 haftalığız rabbim sizede nasip etsin inşallah ben bebek düşünür düşünmez araştırmalara başlamıştım hayıt öneririm rahimi temizliyor gebe kalmayı kolaylaştırıyor internetten araştırın derim çok eskiden beri çocuk isteyen kadınların kullandığı ve işe yaradığı kanıtlanmış bir bitki şifanın da nereden geleceği belli olmaz
bebeklibirisi Deletedmom_85 ben ilk hamileliğimde hemen kaldım ama düşük yaptım. Ondan sonra 10 aya yakın denedik olmuyordu ben hormonlarıma baktırdım eşim sperm örneği verdi herşey gayet normal çıkıyor ama yok. Sonra bir gün dedik ki olacağı varsa olur bir şeyi çok istemekten ziyade hayırlısını isteyelim ve o ay hamile kaldım şuan 15 haftalığım. Yani kısaca önce kafanızdan atın illa olacak diye birşey yok Rabbim zamanını bekliyordur
Deletedmom_85 bebeklibirisi haklısınız düşünmemek lazım. Hayırlısı olsun tabi ki vakti var ama insanın elinden bir şey gelmiyor maalesef. Hayırlı olsun Allah bağışlasın evladınızı 😊
caganin_annesi İlk denememde oldu, boş gebelik geçirdim kürtaj oldum sonra bir buçuk yıl oLmadi. Çok stres yapınca olmuyor, aman ne yeter takmıyorum kafama dediğim ay oldu.
Deletedmom_85 caganin_annesi sonu güzel olmuş. Rabbim bağışlasın evladınızı. Kaybınız için çok geçmiş olsun şefaatçi olur sizlere inşallah
Deletedmom73711 Deletedmom_85 Ay inşAllah güzel şeylerin habercisidir, çok dua ettim size. Kocaman sarılıyorum, benimle güzel haberlerinizi paylaşın.❤️
Deletedmom_85 Deletedmom73711 çok teşekkür ederim canım. Allah razı olsun. İnşallah güzel haberlerimi paylaşırım sizinle bu ay 🌼 ❣️
dilaraulusoy Deletedmom_85 çok çok teşekkür ederim rabbim en uygun zamanı bilir. Umarım istediğiniz gibi olur herşey 🌸
Deletedmom_85 dilaraulusoy çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 😇 inşallah Bi umut bekliyoruz Bakalım
esradgn123 Deletedmom_85 İlk ayda hamile kalmıştım ama düşük oldu Sonra iki ay ara verdik Şimdi yeniden istiyoruz bakalım 🙏
Husna2734 Deletedmom_85 4 senedir çabalıyorduk ama malesef olmamıştı çok şükür tüp bebek le şu an 22+3 tüp oğlum la 🥰🥰
Deletedmom_85 Husna2734 Allah bağışlasın. Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin sağ salim. Bizlere de dua edin 😊
Deletedmom_85 CanselUrgnc Allah bağışlasın 😇 soğan kürü indir kürü duydum ama denemek nasip olmadı. Doktora gitmeden de kullanmayın o tarz şeyleri sağlıklı hormonları da etkiliyor dengesini bozuyor diyorlar. İnsan ne yapacağını şaşırıyor 🤷