TazeAnne06 Seher0 henüz belli olmaz dedi doktor 2 embriyo koydular ama biri bölünmüş te olabilir dedi 2 ayrı embriyo da tutmuş olabilir dedi
TazeAnne06 Herkese çok teşekkür ederim annişler 😍 geneliniz 6. Haftalarda duymuşsunuz inşallah ben de bu çarşamba gittiğimde duyarım dualarınızı eksik etmeyin Allah rızası için🤲💕
Elyesa_annesi TazeAnne06 sanırım en geç ben 21 haftalık iken duydum maalesef Almanyada doktorum dinletmedi bende Türkiye gittiğimde sırf kalp atışını duymak için kontrole gittim 😢 çok güzel bir his o kadar geç duyduğum için çok şansızım
aksoy005 _elifmehmet_ 6. Haftada keseyi görmüştük doktorumuz kalp atışı için henüz erken iki hafta sonra dinleyelim demişti ☺️
Yagmur_Metinn 6+4 de duyduk şimdi 38. Haftaya giriyoruz ❤️🌸 o günlerin tadını çıkartın zaman su gibi akıp gidiyor 🤍
charlottececi neclanur1 kalp atışını göstermiş işte; erken donemde dinletmek zarar veriyor bebeğe. Bazı doktorlar tercih etmiyo. Bizimki de 2 saniye bile dinletme. Zararlı diye. 1 saniye anca duyduk :)
TazeAnne06 Zynphspt tüp bebekte kan vermek için 12 gün bekliyorsun ben dayanamayıp 9. Gün test vermiştim ve 79,80 çıkmıştı sonra 238,00 sonra 560 en son 1158 gördüm ve 1 hafta sonra kese görmeye gittim