Rabiyaaaa SEVGIMSEN bebeğe bakıyorlar herhangi bir sorun bir sey var mi diye down sendromu falan onun için bakıyorlar
NrcnGltkn TazeAnne06 6+2yken gttgimde keseyi gördük haftya 7+5 oluyoruz tekrar gidicem bakalım duyabilcekmyiz❤️
Seher0 TazeAnne06 ben 5+3 benimde 2 kese göründü ama kalp atışını daha duyamadık. Nasıl bişey ikiz olması🤗
TazeAnne06 Seher0 değişik bir his bacım 🙈😊 korku heyecan sevinç hepsi bir arada cinsiyet tahmini falan 🥰 sağlıklı olsunlar da rabbim ne verirse en güzelini verir
HalimeMuhikanci Fundahasan u Fundahasan bende 6 haftalıkken gitmiştim banada bir ay sonra gel dedi şimdi 8+3 haftalığız
Merve2022 _elifmehmet_ _elifmehmet_ gitmiştim ilk boş kese olabilir dediler 6 haftaya yakınken. Haftaya gel dedi. 2 hafta sonra gittim ne olur ne olmaz diye. duyduk kalp sesini 🤲🏼🤲🏼
Seher0 TazeAnne06 peki sizin tek yumurta mı çift yumurta mı bu ne zaman belli oluyor onu da bilmiyorum ama
TazeAnne06 Seher0 henüz belli olmaz dedi doktor 2 embriyo koydular ama biri bölünmüş te olabilir dedi 2 ayrı embriyo da tutmuş olabilir dedi