Gzde218 Betulbayar32_ olayın etkisinden sanırım geriliyorum yoksa çocuğu nasıl yaptık yanı elden korkmuyorum ama işte 😂
Gzde218 Kbracoskun evet ortalama 38 de yapıyorlar sanırım bende 37+2 deyim 38 de yapıcam dedi ama 40. Haftaya gelir sizinki benim doğum 30 Aralık gözüküyor 😁
Kbracoskun Gzde218 bana 10 aralıktan sonra tetikte ol dedi 1 ocağa kadar gelmezse suni vercem dedi çok tırsıyorum 🤦♀️😃
Gzde218 Balca ben de bugün kontrole gittim nst de kasılma olmadığından 38 de yapıcam dedi sancı çıksaydı benim de bakacaktı
Gzde218 Kbracoskun ay hayırlısı artık benim bebiş aceleci çıktı 😁 hayırlı zamanda gelsinler inşallah 🧿😁
Gzde218 Clostiridium nst de kasılma çıkmadığından haftaya bakarız der 38. Haftaya denk gelecek ama bebiş de pozisyon almış bu hafta doğurmazsam iyi 😁
Gzde218 rgk aynen pozisyon almış 37+2 deyim dedim bir hafta daha bekler mi diye de belli olmaz artık dedi tetikte bekliyoruz sancıları 😁
ArelinAnnesi01 Gzde218 salı bende 37 olacam ve muayenem var 😕 geçen hafta ertelettim haftaya görüşürüz dedi 😂 bende korkuyorum
Gzde218 ArelinAnnesi01 Hayırlısı artık beni de 38. Haftaya erteledi kasılma yok diye 😁 ben de haftaya göreceğim bakalım nasıl olacak 😁