Gzde218 Merhaba 37+2 yimmm. Bugün muayenem var ama çatı muayenesi ne zaman yapıyorlar acaba bugün yapar mı 😬 tırsıyorum🥶
Asiye_89 Gzde218 Dogum şeklin belli mi . Bnm de 37.haftada kontrolüm var ödüm patlıyor yapck die 😂 sezeryan olacgm inşallah ben
Kbracoskun Gzde218 37+4 teyim doktorum 30 aralıkta gel çatı muayenesi yapicam dedi 38 i geciyo herhalde o zamana 🙄
Gzde218 Asiye_89 şu an için sıkıntı ve risk olmadığından normal görünüyor ama işte çatı muayenesi olmadığından da net değil 😬
Gzde218 251020 çok erken olmuş sanki ben de bugün kontrole gittim nst de kasılma olmadığından 38 de yapıcam dedi
Balca 36+3deyim bugün nstde sancılarım çıktı doktor ilk defa çatı muayenesi yaptı. Açılma yok rahim ağzında şimdilik bol su iç dedi. Bundan sonra böyle yapacağız dedi yani her gidişimde çatı muayenesi mi yapacak anlamadım 🥺
papatya-123 Balca Açılma olup olmadığını kontrol etmek için muayene etmeleri gerekiyor ya onu kastetmiş olabilir
Gzde218 Balca ben de bugün kontrole gittim nst de kasılma olmadığından 38 de yapıcam dedi sancı çıksaydı benim de bakacaktı
Gzde218 Kbracoskun evet ortalama 38 de yapıyorlar sanırım bende 37+2 deyim 38 de yapıcam dedi ama 40. Haftaya gelir sizinki benim doğum 30 Aralık gözüküyor 😁
incimercan Gzde218 37+1’de çatı muayenesi oldum, ilk nstye bağlandım. Korkmayın, kendinizi kasmayın. Saniyeler sürüyor zaten.
Buket_dadas Gzde218 korkma korkucak birsey yok hafif bir sızıntı oluyor sadece ben de erken oldu ya 33 haftalıken suandada 33+ 1riz yani dün yapıldı 🥺
Sema_25 Doğum için hastaneye yattığım da kontrol etti ebeler onun dışında doktor kontrollerinde doktor çatı muayenesi yapmadı 😌
tomrisveannesi Sema_25 ebelerin yaptığı açıklık bakmak çatıya doktor bakıyor ve kurcalıyor yani elini en son rahim ağzına götürüyor o kısım çoşkulu 🤣🤣