Esilaerenn Benimde son 6 gun tüpleri baglatmayi düşündünüz mü acaba benimde 3. Sezeryan doktorum bana bağlayalım dedi ama pişman olursam diye kararsizim
ege_ayaz_mom Esilaerenn aynen düşündüm canım dusunuyorumda hala ama doktora sormayı her seferinde unuttum Yas siniri varmı yokmu bilmiyorum bide ücretini sorucam arayıp öğrenilen pazartesi bı bakalım siz sordunuzmu hiç doktora sinir varmi
cerenmina ege_ayaz_mom son 51 kaldı.. ama benim içimden 5 ocakta doğacak gibi geçiyor hayırlısı olsun sağlıkla vaktinde doğar insallah
ege_ayaz_mom ozumveannesi canım o sezeryanda olsa normalde olsa ne zaman ne olacağı belli olmaz ben sezeryan gününü bekliyorum ama bugün yada yarın suyumun kanamamin olmayacağını bilmiyorum yani hayırlısıyla gününde gelmesini nasip etsin inşallah 🙏🌹
ege_ayaz_mom Kbr_46 aynen bende öyleyim işte dediğim gibi kaçıncı olursa olsun hiç değişmiyor heyecanın korkun hep aynı kalıyor 😊
ege_ayaz_mom Esmaaaa_ ay ne güzel rabbim uzun ömürler versin inşallah bizde görürüz sağlıkla o günü 😊🌹