Minik0222 Bizimde uygulamaya göre son 65 gün kaldı. Ancak doktorumuz Şubat başı gibi gelebilir dedi :) Sürekli uyku halindeyim. Benim gibi belirtisi olan varmı. Kafamı kaldıramıyorum. 😴
Papatyaa38 H_myra1 suni sancı ile daha önce hiç doğum yaptınız mı ilk doğumum cok korkuyorum ben pazarteside benim ki baslatilcak suni ile 40+1 oluyorum pazartesi
ege_ayaz_mom Baranzeynep a ne güzel aynıyız tabi canım hayırlısıyla kucağıma alim bı prensesimi paylasicam hikayemi❤️
Kbr_46 ege_ayaz_mom son 9 gün 37+5 haftalık olduk benim de üçüncü sezaryanım olmasına ramen endişeliyim korku da var ☹️
ege_ayaz_mom Kbr_46 aynen bende öyleyim işte dediğim gibi kaçıncı olursa olsun hiç değişmiyor heyecanın korkun hep aynı kalıyor 😊
ozumveannesi ege_ayaz_mom bizimde son 24 🙌 bende sezaryen düşünüyorum ama 39a kadar beklemelimiyim bilmiyorum aslında beklemek istiyorum ama korkuyorum sancılanırım suyum felan gelir diye. İlk gebeliğim
ege_ayaz_mom ozumveannesi canım o sezeryanda olsa normalde olsa ne zaman ne olacağı belli olmaz ben sezeryan gününü bekliyorum ama bugün yada yarın suyumun kanamamin olmayacağını bilmiyorum yani hayırlısıyla gününde gelmesini nasip etsin inşallah 🙏🌹
ege_ayaz_mom Sngl-12 valla canım maşallah gayet iyi hareketleri hiç durmuyo yerinde artık son günler ya çıkmak istiyor galiba 😄😄