Carriebradshow Annekuzusu_0 iyi gidiyor şükür 13 haftalıkken bir kanamam oldu şimdi 17. Haftadayım hala lekelenmeler devam ediyor. O yüzden sürekli yatıyorum ☺️ Normalde doğum Mayıs ayında gözüküyor ama benimkiler ikiz doktorum büyük ihtimalle daha erken geleceklerini söylüyor.
Brcnalprslnlblg Biyo_logg ay sormayın bana da 3-5 Mayıs tarihini verdi doktor. Bayrama denk geliyor. Benim kız olduğu için nisan sonunda gelir bayrama kucağında girersin diyorlar. 🎀 sağlıkla gelsinler inşallah
Biyo_logg Brcnalprslnlblg benimde kız İnşallah erken gelmezler 😊 oğlumu erken doğurdum da bu sefer geç olur diye umut ediyorum
Angells12 Brcnalprslnlblg 18+3 olduk benim kız da nisan sonu gelecek galiba kızlar erken doğarmış ☺️ Sağlıkla gelsinler de
Brcnalprslnlblg Annekuzusu_0 13 bittikten hemen sonra devlet hastanesindeki doktoruma kız hissediyorum doğrumu dedim evet dedi özel doktorum 16 hafta dolunca söyledi
Annekuzusu_0 Brcnalprslnlblg benimki bi türlü söylemedi ya iki hafta sonra devlet hastanesine randevum var orasıda cinsiyet söylüyomu bilemiyorum
Msl_ege Annekuzusu_0 selam bende mayıs sonu haziran başı inşallah 15 haftalığız bugün . 2.5 yalında bi oğlum var . onda da rahim ağzım kısaydı bunda daha da erken kısaldı . rahim ağzı sorunu olmaya asla hamile gibi değilim .😅 çok rahat geçiyor aslında
Brcnalprslnlblg Biyo_logg ya çok güzel iki duyguyu da yaşamışsınız inşallah bana da nasip olur 🥰 vallahi Allah vakitlice gelmelerini nasip etsin inşallah
SkrnK Benim de yarın 17 haftalık oluyor mayısın başı mı olur ortası mı olur bilmiyorum 😃 doktor da demedi bi şey
Brcnalprslnlblg Annekuzusu_0 kız olursa söylemiyorlar bir türlü. Ben çok ısrar etmiştim ancak öyle söylemişlerdi
Annekuzusu_0 deletedmom87894 benim özel söyleyemedi bi türlü en son %90 erkek dedi bu hafta gittim yüz üstü dönmüştü hiçbirşey demedi
Tazeanne0134 deletedmom87894 aynen öyle hemde çok heyecanlıyım cinsiyeti kesinlersek az da olsa alışveriş yapacam inşallah 🥰 cinsiyetler ne hanımlar
Msl_ege Tazeanne0134 kız bizim değişmezse inşallah 😅 yüzde falan vermedi direk kız dedi . bi oğlum var çok sevindik :)
Annekuzusu_0 B-Y94 ay benim baya zor geçiyo bulantı var idrar yolu enfeksiyonu var ağrılarım oluyo arada
B-Y94 Annekuzusu_0 kız sorma bu enfeksiyon başa bela hamileliğimden beri var bende sarı akıntı bazen sarı yeşil oluyor fitil verdiler bana 3 tane vardı her hafta 1 tanesini 1 hafta arayla al dedi doktor hala var ben anlamadım. Koku yok yanma yok ama akıntı var ne bu
twobabymommas Annekuzusu_0 Bizimde Mayıs 23 inşallah🙏🏻 pazartesi cinsiyetini öğrendik bir kızım var 3 yaşında❤️ bir de oğlumuz olacak kısmetse💙
Tazeanne0134 twobabymommas bizim doğumda 27 mayıs görünüyor bi oğlum var 23 aylık bide eğer değişmezse kızım olacak inşallah 15+6 haftalık hamileyim
twobabymommas Annekuzusu_0 İnşallah öğrenirsiniz en kısa zamanda, bebeğin pozisyonuna bağlı aslında ilk gittiğimizde yüzüstü yatıyordu kordon bacak arasındaydı öğrenemedik sonra sırt üstü bacaklar açıktı gösterdi🙈