deletedmom87894 Annekuzusu_0 çok güzel geçiyor 💙karnımız çıktı iyice heycanla detaylı ultrasonu bekliyorum görmek için sizin
Seyma_ck Annekuzusu_0 bulantılardan kusmalardan anca biraz kendime gelebildim hazırlıklara başlamak istiyorum artık🥰18 haftalık oldum bugün😊
B-Y94 Annekuzusu_0 edelim tatşım bende tahmini 29 nisan görünüypr ama mayızis başı olabilir diye gene de yazayım dedim iyi geçiyor çok şükğr Rabbim bu günü aratmasın bide detaylı ultrasonum da bitince rahatlıcma senin 🥰
Tazeanne0134 deletedmom87894 aynen öyle hemde çok heyecanlıyım cinsiyeti kesinlersek az da olsa alışveriş yapacam inşallah 🥰 cinsiyetler ne hanımlar
Byzamrcan deletedmom87894 detaylı ultrason kaç haftalık ken yapılır ve ne için gerekli bende hiç söylemediler bu 2.ci gebelik ilk gebelikde demediler
Biyo_logg Nihayet mayıs başlığı gördüm kısmet olursa bende mayısta doğum yapacağım şimdilik öyle görünüyor İnşallah ramazana denk gelmez 🙏😉
deletedmom87894 Biyo_logg evet ya bende onu düşünüyordum bayram şekerimi gelcek diye😂niye kız bayramda gelsin ne güzel işte
Brcnalprslnlblg Biyo_logg ay sormayın bana da 3-5 Mayıs tarihini verdi doktor. Bayrama denk geliyor. Benim kız olduğu için nisan sonunda gelir bayrama kucağında girersin diyorlar. 🎀 sağlıkla gelsinler inşallah
Fasulyem2 deletedmom87894 benim ilk bebeğim bayramın 1. Günü geldi hastane bomboş oluyo tek doktor vardı o da yetişemedi doğuma 😂 bu bebeğim de bayrama denk gelirse artık yuh 😂
Biyo_logg deletedmom87894 bayrama denk gelsin de ramazanın ortalarına denk gelmez İnşallah 🙏 bu sefer oruçlarımı tutmayı düşünüyorum da
Seyma_ck Annekuzusu_0 benim de tam geçmedi ilaçla toparladım biraz istemiyorum kullanmak ama kullanmayınca çok kusuyorum malesef😕
deletedmom87894 Annekuzusu_0 15haftada devlet erkek diye tahmin etti canım 16 da garant olsun diye özelde baktırdık erkekte netleşti😂
Brcnalprslnlblg Annekuzusu_0 13 bittikten hemen sonra devlet hastanesindeki doktoruma kız hissediyorum doğrumu dedim evet dedi özel doktorum 16 hafta dolunca söyledi
Annekuzusu_0 B-Y94 ay benim baya zor geçiyo bulantı var idrar yolu enfeksiyonu var ağrılarım oluyo arada
Drya55 Annekuzusu_0 bizde 18+2 olduk şükür iyi gidiyor alışverişler tüm hızıyla devam ediyor ama daha bebişin hareketlerini hissedemiyorum canım sıkılıyor 22.hafta detaylı ultrason var onu bekliyoruz🙏
Annekuzusu_0 deletedmom87894 benim özel söyleyemedi bi türlü en son %90 erkek dedi bu hafta gittim yüz üstü dönmüştü hiçbirşey demedi