BlntMerveBayhan Semaselcuk ilk başlarda bende öyleydim sürekli istifra ediyordum sonra geçince yemeğe başladım seninkide canım
RabiaT BlntMerveBayhan aynen bende öyleyim bu 2 kilo vermiş halim 1 ayda 4 kilo alınca frenledim kendimi mecbur bu sefer doğumdada zorluk çıkarabilir fazla kilolar . Ama insan tutamıyo kendini oda ayrı bi durum 😂😂😂
Rukiyee Hazelkuru ay ne güzel ya çok almamışsınız simdiden sonra alsanızda çok sıkıntı olmaz az kalmış doğuma😊
Tbrk BlntMerveBayhan 26 haftalik hamileyim 5 kilo aldim🤣 aslinda azicik alsam yuzum dolsun istiyom esimde diyo merak ediyorum kilo al azcik😌
Ebru22 Ben 15+4 olum hiç kusmadım yememede dikkat et etmedim aslında ama hala aynı kilodayım 49 ve hiç karnım çıkmadı varmı böyle olan dr bir problem yok dedi ama benim içim rahat değil
Senailhan Ebru22 Ben 9 kilo aldım 21 haftalığım yine de çok çok az cıktı karnım yani çıkmayabilir iç karnın geniştir bir anda da çıkabilir herkesin aynı olmuyor doktorun sorun yok diyorsa korkmana gerek yok
Handeberkay BlntMerveBayhan canım beyaz ekmek kesinlikle yeme ben sabahları 2dilik ekmek peynir de tatlı lor peyniri yiyorum yumurta ve 4 zeytınle 11 ve 5 ve yemek sonrası meyve öğlen ve akşam ya sebze et yiyorum bu ogunlerdede ekmek hakkımı atıp 3 yemek kaşığı kepekli makarna yada bulgur yiyorum
BlntMerveBayhan Handeberkay bende bundan sonra öyle yapıcam saatlerimi düzenli yiycem beyaz ekmek yemiycem zaten bi sabahları yiyorum oda bulantımı geçirsin diye de azaltıcam bundan sonra 👍😌
-silinmis110- 22 haftadayim 6 kilo almisim ilk hamilegimde doguma kadar 10 kilo almistim bebisimde cok iyiydi bunda daha simdiden 6 kilo almisim 🤗🤗