melo_33 kilom var ve adetimde düzensiz😬 tedavi görmedim hikayem şöyle ; 7 yıllık evliyim evlendiğimde eşim koruncaz mı diye sordu bende hayır benim adetim zaten düzensiz kalamam dedim çünkü kulaktan dolma bilgim böyleydi ve ilk seferde kalmışım öğrendikten iki gün sonra düşük yaptım çok takılmadım bu duruma amaan zaten kalıyorum deyip 4 yıl korundum korunmayı bıraktıktan sonra kalamadım tabi doğal olarak pko olduğumu öğrendim tedavi gerektiriyomuş diye doktora randevu aldım ve randevuyu kaçırdım arkadanda tatile gittim bir geldim yine hamileyim ama buda boş gebelikmiş 😞 kürtaj olmak zorunda kaldım 😞 malum iki düşükten sonrası araştırmaya giriyodoktprda rahim dinlensin diye korunun dedi korunurken 5. Ay hamile kaldım yine çok şükür 38 haftalığıö şuan. Niye bu kadar uzun anlattın dersen en baş kafandan zorda olsa çıkart insan şster istemez her ay adet olcammı tuttu mu diye düşünüyosun biliyorum ama ben o kadar denemeye rağmen korunurken kaldım ve doktorlar kalman imkansız diyodu hele ilk düşük yaptım gittiğim doktor inanmak istemedi yalan söylüyorum gibi davrandı bana ilk baş 😂 ümidini sakın yitirme kilon varsa birazcık kilo ver be en başı kafanı rahat tut arkadaşım Allah tez zamanda kucağını doldursun 🙏