Pakizeninmelegi Hurudgn cok kotu ya böyle bogazima kadar asit fışkırıyor sanki .geçmiş olsun insallah hayirlisiyla yavrunuza kavusursunuz🌺
Pakizeninmelegi Anneyim42 bana en başta vermişti bu aylar da kullanılır ki diye sorayım demiştim cok saolun🌺
yigitegenin_annesi1 Pakizeninmelegi soğık süt iyi geliyor ama yarım saat iyi geliyro yarım saat sonra yine yanmaya başliyor
busrakaripek Pakizeninmelegi canım benim midem de çok kötüydü ne uyuşabiliyordum ne bir şey yiyebiliyordum. Gaviscon falan da hiç fayda etmiyordu. Doktorum daha sonra nexium diye bir ilaç yazdı. Dört günde bir tane kullanıyorum. Yanma falan kalmadı. Sende doktoruna danış istersen
ggkca Pakizeninmelegi benimde oluyor doktora söyledim, bana sana ilaç vermicem, hiç ilaç içme soğuk sütü yavaş yavaş yudum yudum iç hem mide yanmanı alır hem senin hem de bebek için faydalı olur dedi.
zynptnc Ya bı benim mi erken başladı şu an 10 haftalığız ama 8.haftadan beri bulantı ile gelen bir mide yanması var zaten bulantidan dolayı bişey yiyemiyordum bu benim ekşime de var üstüne ne yesem ekşiyor acı tat oluyor devamlı ağzımda
Pakizeninmelegi zynptnc olabilir bazılarında erken başlıyor bende son aylarda olmaya başladı 😥 cok kotu bisey ya sanki bogazima kadar asit fışkırıyor böyle tarif edebilirim ancak