Ayse_Gul_Durman2517 İlk hamileligim ve 1- 2 haftaya kavuşacağız inşallah suda doğumda karar kıldık tecrubelerinizi paylaşır mısınız rica etsem 🥰🥰
elifanne7 Ayse_Gul_Durman2517 Yırtdışında bedava 😂ama ben istemiyorum ilk doğumum suda olmuştu ve biraz zorlandım sancım geldikçe popomu kaldırdım çocuğun gelmesini zorlaştırdı kocaman salon gibi bi odada ortasında 4 m2 halı büyüklüğünde bi küvet çok rahattı ama 2.doğumumu suda istemiyorum birde afedersiniz kaka yapmıştım 😂ebe çok iyiydi utanma sakın yap demişti ama en çokta o yüzden kastım kendimi
Elissar Ben suya doğuma karar verdim. Bebek suyun içine doğacak inşallah ama benim daha 29 gün var gösteriyor uygulama. Sizin deneyimlerinizi merak ediyorum, paylaşırsanız sevinirim ☺️
Elissar Ayse_Gul_Durman2517 kimse de cevap yazmamış, şaşırdım açıkçası. Siz sancıları suda karşılayıp, doğumu su dışında mı yapacaksınız? Öyle yapan da varmış.
Ayse_Gul_Durman2517 Elissar Ben sancıları da doğumu da şu içinde gerçekleştirmeyi düşünüyoruz şu an doktorum sadece acil bir durum olursa normal masaya alırım dedi onun dışında suda olacak inşallah Hastanedekilerden duyduğum kadarıyla notları doguma göre suda olması daha rahat oluyormuş
Ayse_Gul_Durman2517 elifanne7 Malesef öyle tehlikeleri var bende düşünmüyor değilim yani o konuyu 🥲 daha rahat olacağını düşünüyorum doktorum da öyle anlatıyor sizin tecrübenizi göre iyi değil mi daha ağrısız falan olmuyor mu avantajları var mi
Elissar Ayse_Gul_Durman2517 bu konuyu henüz doktorumla konuşmadık ama bne de endişeliyim. Bi de doktorum benim yakın arkadaşım, karşısında öyle bi durumda olmayı istemiyorum 😔 lağman düşünebilirim bu sebeple. Suya doğumu daha az ağrı daha az dikiş vs durumlarından istiyorum. Ama bebeğin çıkacağı zaman nasıl pozisyon alınır bilmiyorum biraz ondan da endişeliyim.
elifanne7 Ayse_Gul_Durman2517 Avantajları çok rahat hissediyorsunuz çünkü ılık su ama sancınız geldiğinde mutlaka lagman mıdır nedir içiyorsunuz tüm içinizi boşaltıyorsunuz ondan yaptırın onun dışımda kızım suyun içine doğdu sol kulagı su aldı bi kaç sıkıntı oldu şuan iyi şükür
Ayse_Gul_Durman2517 Elissar Bende konuşacağım bu konuyu laftan mantıklı geliyor bende nasıl pozisyon alınması gerekiyor bilmiyorum ama doğumda ebeler kesinlikle yardımcı olurlar diye düşünüyorum
Ayse_Gul_Durman2517 elifanne7 Dusunuyorum yaptırmayı inşallah bizimde sorunsuz bir şekilde doğumumuz gerçekleşir ve bebeklerimizi kucağımıza aliriz
Ayse_Gul_Durman2517 Elissar Sizinde fiyatlar aynı mı başka gebelerden aldığınız tecrübeleriniz falan var mı suda doğum için yazan çok az kişi öldü dikkat etmemiz gereken şeyler neler