Kbra240 Canım acayip salcali makarna çekti şu an yapıyorum 37 haftalık olduk artık saldım kilo milo umurumda değil 🤣 tek şu an acıkan ben olamam dimiii😂
Deletedmom73711 Kbra240 Hamile değilim ama bugün benimde canım aşırı derecede istedi, bir de sarımsaklı yoğurt off 2 tabak yedim.😂🤭 Afiyet olsun sana da bebişe dee.💖
Ece003 Kbra240 cips yedim tamda aklımdan salçalı makarna geçiyordu 🤣çok açım hiç doymuyorum tansiyonum yüksek çıkıyor yememem lazım 😭😭
hamisanne_63 Kbra240 öğlen 3 de köfte yedim hâlâ şişkinlikten ve mide yanmasından delirecegim ağzıma bir lokma bişe koymadım kusmamak için kendimi zor tutuyorum 🤦🏼♀️
Kubraa23 Bu saatte dışardan bişeyler söyledim yiyorum 😋 18. Haftada 6 kilo ✌️ İlk hamileliğimde 12 kiloyla doğum yaptım ama bu farklı olacak sanırım 😂😂
Kbra240 Ece003 bende hep çok açım benimde yemeyince çıkıyor tansiyonum neden yemiyorum diye 100 kilo olmadan dogursam şu bebisi🤣
Banuka Kbra240 şaka gibi aynısını aklımdan geçirdim ama bu saatte biraz üşendim 🙈yapan biri olsa yerdim o ayrı 😂😂makarnanın yeri bambaşka
Kbra240 Banuka bende üşendim eşime dedim şimdi yapan birisi olsa diye yol yaptım hiç oralı olmadı işten geldi yorgun uyudu🤣 bende kalkıp en son kendim yaptım komşu olsaydım verirdim hemen Bi tabak hazır yapıyorum 🤣
sehrengiz_8 Kbra240 aklımda hiç makarna yokken zorla posttaki yorumları okuya okuya canım çekti ama maalesef rüyamda görürüm artık yarın mesai var 😕
Kbra240 Civcivinannesiii ya ben çok açım işte hiç doymuyorum bu hamilelik beni mahvetti alakasız seyleri yiyorum birbiriyle hemen dogursam şu bebisi ya 🤣
Kbra240 sehrengiz_8 Allah yardımcın olsun canım iki hafta hemencecik geciverirde sende bol bol dinlenirsin inşallah 🌸