Kelebekbusra Serapp11 normalde hemen gıtmenız gerek dıye bılıyorum kanama olunca hemen doktorum gel demıstı az cok onemlı degıl
Makif2112_ Serapp11 önceki gebeligimde yaşadım bu sıkıntıları,fitili uzun süre kullanmıştım ignede bir ay varmiydi yokmuydu tam hatırlayamadım
Ceycey54 beren1901 ben ilkinde hiç yaşamadım. Haziran’da bir düşüğüm var ondan sonra çok pimpirikli olsum tekrar hamileyim bunda da lekelenmem oldu inşallah hepimiz sağlıklı şekilde kucağımıza alırız
beren1901 Ceycey54 benimde ilk haftalarda lekelenmem oldu doktorum hemen iğneye başladı.27 haftalık olduk doğuma kadar kullanmaya devam edicem canım sende kullan çok faydası oldu bana
Ceycey54 beren1901 benim lekelenmeden sonra kırmızı gelince acilde iğne vuruldum ve pregestan kullanıyorum sürekli bakalım ne zaman a kadar kullanırım
Ceycey54 beren1901 şükür şuan benim de yok ama önlem amaçlı ilaç içiyorum bakalım 21 inde gidince Dr ne diyecek
Makif2112_ Serapp11 çok şükür doğdu kanamalarin sebebini doktorlarda tam olarak bilmiyor doktorum bir damar yırtılmış tır ondan olabiliyo dedi net bişey demedi yani