pamugunannesi2 Mubahkorkmaz yanınızdamı bebeğiniz benimde erken doğum riskim var bugün 35+4 olduk ciğer geliştiririci de vurulmuştuk sizde vuruldu mu acaba
Mubahkorkmaz pamugunannesi2 vurulduk kuzu senin gibi oldum iğne vurduk sabahına kontrol gittim doğuma aldı
Yeter1254 pamugunannesi2 bende 35+4 de doğum yaptım ciğer geliştirici de yapıldım ama bebeğim 1 haftadır küvezde solunum sıkıntısı yaşıyor entübe olmştu çok şükür şuan iyi makinadan çekildi akciğer enfeksiyonu olmştu
pamugunannesi2 Mubahkorkmaz şuan yanında dimi küveze girmedi Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah benim kızımda sağlıcakla gelir benimde 2 hafta geriden geliyor salı günü tekrar kontrolüm var elimde olmadıkça çok stres yapıyorum
pamugunannesi2 Yeter1254 çok çok geçmiş olsun bende çok stres yapıyorum küveze girer mi diye kilosunda az 2100 gram ne yaptıysam ne yediysem kilo aldıramıyorum gün içinde kilo yapcak her şeyi yiyorum
Mubahkorkmaz Evlimuylu kuzum Yüksek tansiyondan ve su fazlalığından apar topar aldı ben kontrol amaçlı gittim 🤭
Evlimuylu Mubahkorkmaz sizde ciğer geliştirici vurdunuzmu + 1gun önce vurulduk bizde erken çıkmış kuvezden seninki maşallah kaç kilo doğdu?
Elifinannesi_ Bende 36+2 haftalığım rahim ağzı uzunluğum 19 mm , 2 cm açılmam var sancılar giriyor korkuyorum 🥺
Yeter1254 pamugunannesi2 aynen daha doğumda 2. Ameliyata girdim kanama durmadı pıhtı oluştu rahim alındı 5 saniye ile hayata tutundum
DilberK Mubahkorkmaz gecmis olsun cnm aciliyeti neydi bende bende suan 34+4 um hastanede yatiyorum aciklik sanci sezeryan yerinde incelmeden dolayi