Fkryesrdr Gonul777 7. Haftamdan beri prilam dr kullanıyorum 15 haftalık olduk. Günde iki tane kullanıyordum şimdi bir tane kullanıyorum yada hiç kullanmıyorum azalıyor artık
eksi_elma Gonul777 prilam dr kullanıyorum 6. Haftadan beri sabah öğle akşam. 18+5 oldum hala kullanıyorum onu icmesem kafam kalkmıyor resmen
Sakin_anne12 Gonul777 11 haftadır hasta gibi yattım bulantidan. Bugün dr gittim o prilam dr ilacını verdi. Ilk kez gündüz iyi hissettim yemek felan yapıp temizligimi yapabildim ;)
kahvesever__ Gonul777 valla o değişiyor vücuttan vücuda benim ilk 3 ay devam etmişti 4 aya geçtim ara ara oluyor ama o kadar değil yani önceden daha kötüydü
Vesezemeo Ben 4 haftalıkken hamileliğimi öğrendim şuan 8 haftalık oldum öğrendiğimden beri midem den çok çektim iki kez hastanelik oldum biraz hafifledi ama ansızın geliyor allah yardımcımız olsun bu benim ikinci gebeliğim kızıma hamileyken hiç bulantım olmadı iştahım falan iyiydi bunda çöktüm resmen. Dondurma ye bastırıyor bulantıyı kusmayı falan.
Gonul777 Vesezemeo midem beni halsiz yapiyo sanki nefesim kesilecak gibi. benda yash 34, Annem diyoku yash gecdikca zor oluyo
Kadersalk 8 haftadayım ama kusmam hiç azalmadı ilaçta fayda etmiyor , tavsiye edebileceğiniz birşey var mı , iştahsızlık halsizlik , bulantı deli olucam
Seherdmrkl Kadersalk 8 haftada azalmaz zaten canım. Ben 11 haftalık olacam neredeyse hala ilaç içmesem dayanamıyorum o gün bulantı kusmadan. Dr prilam yazdı bana bir aydır onu kullanıyorum gece uyumadan iki tane ya da bir tane içiyorum iyi geliyor. Az az hafif yemekler yemeğe çalış meyve tüket bol bol su iç miden boş durdukça da Hem bulantı hem halsizlik olur
Symylldz Gonul777 bana öncelikle Prilam Dr yazmıştı o işe yaramayınca onyzd 4 mg yazdı bir de zofer diye bi ilaç var