Esmaa40 Asiye_89 31 haftaligim 58 kilo ile hamile kaldım 28 haftalıkken kontrole gittiğimde hamile kaldığım kiloya yeni ulaşmıştım, başlarda bı 4 5 kilo vermiştim verdiklerimi geri almışım bakalım kaç kilo ile doğum yapacağım
Hanife_ Asiye_89 93 le hamile kaldım 30 a kadar 1800 gr almışım sonra şeker için diyete fln başladım derken 2 kilo gitti şuan başlangıç kilomdayım başlarda da zaten çalışıyordum iştahım yoktu
Rjn21 DuyguuTopal mavibahar Nasıl verdiniz peki kilolarınızı? Kendiliğinden mi gitti? Normal mi yediniz? Bebek sütünüzü içiyor muydu ? Kusura bakmayın çok soru sordum 🙈
aselkiz Asiye_89 18. Haftamdayım 58 le hamile kaldım şimdi 62.5 im maalesef fazla aldım bende hiç kusma falan olmadı iştahımda açıldı ama artık bi çeki düzen verme zamanı geldi daha dikkatli olmalıyım çünkü daha çok var doğuma 😬
DuyguuTopal aselkiz benimde aynı 24. Haftadayım 2. Trimestere girince birden kilo aldım ve aldıkça moralim bozuluyor yemek yemek istemiyorum ama açımmm hepp mecbur yiyiyorum
guler0135 aselkiz ben de 58 ile hamile kaldım 18. Haftam 66 kilo oldum . İkiz gebeyim ondan sanırım bu kadar çok aldım. Sen iyi almışsın canım
aselkiz DuyguuTopal Ah ah nasılda aynı durumdayız ama bol su içerek bu yeme isteğimi köreltmeye çalışıcam mecbur yoksa işin içinden çıkamam inşallah başarabilirim🤭
mavibahar Asiye_89 55 kilo idim 13 kilo aldım. Zaten doğumdan snr 8 kilo vermiştim. 😊 2 ay snr da tekrar eski kiloma döndüm 🤗
Kdk Asiye_89 68le hamile kaldım 88le sezaryen doğum yaptım😁 +20ile 38.haftada kapattık sağolsun kızım anasının daha fazla kilo almasına müsaade etmedi😂
DuyguuTopal DorukEgee desteğiniz için teşekkürler 😀😊hiç bu kiloları görmediğim için moralim bozuluyor artık