Nurayb Benimde daha belli degil ama kiz olursa asya diye dusunuyorjm ama erkek oldugunda daha karar veremedim Tek isim dusunuyorum iki isimde cok zorlaniyo cocuklar ya buhuduklerinde 😊
Seda_Kptn Nurayb bende tek isimden yanayım ama alparslan zaten tek isim değil mi biraz uzun belki ama güzel 😀
Nurayb Seda_Kptn aliasaf dusunmustum ama babasi begenmedigi icin arayisa girdim gerci cinsiyeyi bile belli olmamis bebisime don dikmek gibi bisey suan ama olsunn 😆🤗
Seda_Kptn Nurayb ozaman ben yanlış anladım canım kusura bakma valla etrafımda koyma uzun isim iki isim falan diyenler oldu da o yüzden yani 😃
Nurayb Seda_Kptn yok ya bence asil orta yaslarda bile kullanilabilen bi isim yani simdi kaan olsa bunun yasliligi var nede olsa abes durur oyle isimler ama alparslan guzel bendemi dusunsem diye sey yaptim suan da 😆
Nurayb Seda_Kptn 10+3 haftaligim ne zaman belli olur bilmiyorum ama erkekse bu ayin 27 sinde 3 aylik olcam belli olur sanirim insallahh 🤗😊
Seda_Kptn Nurayb ben 12inci haftamda öğrenmiştim herkes çok erken falan dediler ama sonraki gidişimde netleşmişti 😀 kız olursa beklersin biraz daha onlar nazlı oluyor hemen göstermiyorlar kendilerini prensesler 🙂
Harunnisa Nurayb aslinda alisinca kolay bir de bitisik yazinca zor oluyor adenin anlami cennet bahcesi cok hosuma gitti