MehmetEzgiKelek Kızlar istediğim gibi bi hastane çıkışı bulamadım internetten alıcam sizler hangi sitelerden aldınız güvenebileceğim bi site önerir misiniz ?
mrymdnr Ben instagramdan tugbakuyu_forbaby sayfasından aldım kesinlikle tavsiye ederim çok çok memnun kaldım
Elfidam Bir cik kiyafetini e bebekten aldim kalitesi de guzel. Hic kasmaya gerek yok indirimden almistim hastane cikisini 10 lu 50 tl civari
Seda_Kptn MehmetEzgiKelek ben instagramda bebecimo sitesinden yapıyorum alışverişimi canım memnunum da
bebisimbenmmm MehmetEzgiKelek babymall den aldim bir cok seyi cicconun ürünleri ido indirimde iken aldim tabi 23 nisan da cocuk indirimleri gayet güzel ve çok yumoss yumoş tavsiye ederim
Harunnisa Duygugkts ugurlu bebek bende düşünüyorum cok guzel urunler var indirimde olanlarda var tavsiye ederim bende
Mel-sin E bebekten aldım Aziz bebe markası. Fiyatlar yarı yarıya 31 Ağustosa kadar. Gayet de kaliteli.
gonulcelen MehmetEzgiKelek ben de idilbaby marka aldım o kdr cok model ve seçenek var ki en beğendiğim hastane çıkışı o markaya aitti. Kanzdan aldım ama cocukistanda da gördüm 10 ve 20 li setleri var zor karar vermiştim hepsi cok güzeldi.
Gks Fatma63 ay evet ya bende şimdi baktım. Güya 31 ağustos a kadardı indirim. Bende indirimin son haftasını bekliyordum. Yazık oldu
Aylin01 Harunnisa geçen hafta ben ordan 6 parça ürün aldım 110 lira tuttu ve yanında hediye de gönderdiler ürünlerin kalitesi de çok iyi ve fiyatlar çok uygun tavsiye ederim