B-33 Canım benim 6+2 kalp atışımızı yeni duyduk 5 mm daha yarım santim yani ☺️ Normal boyu seninkininde canım
Annehayalim B-33 Bende 6+2 de duydum ve gördüm bebeği 5.5 mm benimde şimdi yarın 8. Haftaya giriyorum 😍
marbling10 Sude-96 bana kağıt vermiyor verdikleri eski kağıtta da hafta olarak yazıyorcm olarak değil
Sude-96 marbling10 Anladım kuzum ultrason kağıtlarında oluyor fl diye Bir değer demekki senin gittiğin hastane farklı çalışıyor ultrason kağıdında
oglumubeklerkeenn Yoncaasakin 6 haftalık bebek 1 cm olamaz benim tam olarak kaçıncı haftaydı hatırlamıyorum ama 2.ya da 3.kontrolume gittiğimde 32 mm olduğunu söylemişti doktorum tahmini 12.hafta da falandır yani bahsettiğim olay
oglumubeklerkeenn oglumubeklerkeenn 6 haftada henüz susam tanesi kadar yani bu şekilde belki içimiz rahatlar tedirgin olmayın bence boşu boşuna
marbling10 Sude-96 evet eskiden oluyordu doktor da asisTana flyi cm olarak söylüyordu şimdi ultrasonda da hafta olarak yazıyor öyle ayarlamışlar demek ki🤷
kckelf123 Yoncaasakin yaaa canım 7.6 mm demek. Normal yani benim de 8 mm di ultrason o şekilde yazar 0 dan sonraki cm mm demek matematik te 🙈
zehsan Yoncaasakin bende 5 haftalığım 6+4 te oldgumda doktar randvüm var acaba ozamn duyarmıyım kalp atışını ??
Seymaben Yoncaasakin 6 haftalikken bebek gorunurmu pek emin olamadim kesenin boyu olmasin o dediginiz🤔