Nazkin Kizlarr Merhaba 20 haftalik hamileyim erken doğum riskim var plasenta yeni yeni yukari cikiyor vajinamda batma var ağrim yok çok sukur ama vajinada batma korkutuyor beni akintim da normal cok sukur benim gibi olan varmi 😰
Muhammedamine Nazkin onun plesantayla alakası olduğunu düşünmüyorum benimki yukarda ama benimde batma oluyor hemde nasıl
Hasrt033 Nazkin canım çok normal batma lar bendede oluyor gün içinde kötü düşünme İnan o ağrı hepimizde var
Gk-love Nazkin bende 22+4 haftalık hamileyim 1 aydır sol bacakta ağrı çekiyordum.. 2 haftadırda vajinamdan gelen kemik sol bacağıma kadar vuruyor ağrısı çok kötü sabahları kalkarken zorlanıyorum sağdan sola dönmek zor oluyor.. 😖😖😢😢
Nazkin Muhammedamine gercekten mi korkulucak bisey değilmi normalde yormamam gerekiyor kendimi yormadim da saniyorum is falan yasak ti bana simdi stres yaptim acaba ondan mi batmalar gitmiyor yoktu cunki batma falan siz kaç haftaliksiniz acaba .
Muhammedamine Nazkin ben 18 haftalığım yarın doktora gidicem sorucam buraya yazarım Rabbim nasip ederse
Figennn Bende bu konuyla alakalı sorucaktım 10+4 hamileyim benimde hafiften batma oluyo buğün, niye ola bilir acaba?
Nazkin Figennn inşallah bisey olmaz canim korkuyorum ben tehlikem de olduğu icin yeterince stresli bir anneyim zaten 🙏🏻
Nazkin Muhammedamine çok sevinirim Canim iki kez boyle ayaktaydim sert bir batma simdi biraz daha hafif bebeğim de tekmeliyor ama daha cok kucuk inşallah bisey olmaz Canim Allahima emanet bebişlerimiz sağ sağlim kucağimiza Aliriz inşallah 😰🙏🏻
Figennn Nazkin İNşallah canım🙏🏼 Sağ salim alırız bebişleri kucağımıza. Biraz once okudum annen bulgaristandan miş🇧🇬, bende ordanım ama yurt dışında yaşıyorum😊
Hasrt033 Nazkin stress yapma gülüm asıl stress herşeyi tetikliyor sakın kal bol dua et güzel düşün inşallah herşey güzel olucak 😚
Muhammedamine Nazkin aminnn inşallahh Rabbim acılarını gçstermesin ama biraz sakin olun ağrıda olabilir batmada akınrım var demişsin bendede var su gibi kokusuz renksiz normal yani böyle şeyler
Figennn Nazkin Gittiğimde var canım😊 Evet benimde ilk hamileliğim, bende yalnızım eşimden başka kimsem yok burada
Hulyaaaaa75 Bende 16 haftaligim arada bir oluyo o batma banada hatta bu aksam biraz fazla oldu ama sebebini bilmiyorun bende annem hasta da cok uzuldum agladim hani uzuntu iyi degl ya hamilelekte ondan oldgunu dusundum demekki alakasi yok hayir olsun insallah
Nazkin Hulyaaaaa75 aynen canim sanada gecmis olsun benim ilk defa oldu tehlikem olduğu icin endiselendim insallah dinlenince gecer yorgunluktanda da olabilir insallah ondandir da gecer 🙏🏻
Nazkin Figennn Feyten yada instragamdan eklesene canim merak ettim seni Ersinaz Yalmaz facede ismim instragamdan ersinaz taskin nazkin da esimle isimlerimizin sonu 😊
Nazkin Hasrt033 sağol canim biraz daha rahatliyor insan benim ilk olduğu endiselendim biraz insallah gecer yorgunluktandir 🙏🏻
Nazkin Hasrt033 Sakin kalmaya çalisiyorum en son dusuk tehlikem vardi stres yaptim cok plasenta dustu asağa simdi daha iyim sakin tutuyorum kendimi elimden geldiğince 😔