MelekAlyaM Aysee_35 diyet uyguluyorum şekeri dengeliyor boylelıkle bu aralarda üşendiğimden yemek yemiyorum oda kötü bu hafta için 100 gr almıs hatta üzüldüm
MelekAlyaM Aysee_35 sütlü tatlı yıyorum yada kek falan yedıysem arkasından hemen 3 yemek kasıgı yogurt yıyorum cıkartmıyo şekerimi. Ama genelde yememeye calısıyorum
Ndrg12 beyzaagbkl Erciş’ten onun için gidiyorum. Çok iyi bir doktor. Detaylıya da o yaptı. Doğum da onda olacak inşallah. 33 haftalık hamileyim şuan
Tubmavi MelekAlyaM siz orda doğum yapmıştınız galiba normal doğum ve muayene ücreti nedir acaba bilginiz var mj ben asistanına veya hastaneye hiç ulaşamıyorum. Gidemedim de bi türlü. Artık ya Tuğba atasaraldan devam ya da Gürcan beye karar vermem laIm.
MelekAlyaM Tubmavi ben sezeryan oldum 4250 muayne 215 ti. Normal dogumda 3750. Sıze numara verıyım orayı arayıp hastane adını ve doktoru soyleyın randevu alırsınız 444 9 911
Tubmavi MelekAlyaM burayı arıyorum da hastaneye bağlıyorum diyor açmıyorlar sürekli kapanıyor. Numara isteyim bakalım bide. Teşekkür ederim
Tubmavi T-N66 pahalı valla işte lokmannhekimde o kadar değil fiyatlar ama işte kendi özel çalıştığı için kendine ayrı hastaneye ayrı alıyor. Bu kadar yüksek olmasaydı ben çok memnundum ondan. Gürcan beyle devam etcem sanırım
T-N66 Tubmavi ya bana da çok uçuk pahalı geldi doğumu da lokman hekim de yaptırıyormuş anlamadım gereksiz pahalı bu değiştireceğin doktor ne kadara yapıyor
MelekAlyaM MoonlightHazal indirim yapmıslar sanırım ben son 3 muaynemde 215 verdım en eonuncusunda 200
Tubmavi MoonlightHazal ben de ikisini de duydum ya bilemedim ben hangisinden vercem öğretmenim ama bana kaç olur ki 😂😂