Yesim33 busrasahinn Yaaa benim gibi birini buldum ama tabi ben tosbikceydim 75 le hamile kaldim 76 oldum bebegim 27 haftalikken 1150 gramdi simdi 31 +5 olduk saglikla gelsinlerde 20 kiloda alsak 30 kiloda alsak hic sıkıntı degil 😊😊😊
busrasahinn Yesim33 aynen öyle yeterki onlar sağlıklı olsunlar kilo alsakta problem değil tabiki yine de dikkat etmekte fayda var 🤭😂
busrasahinn Elfidam aynen öyle oldu galiba bide dikkat ediyorum yediğime içtiğime 😊 ağrı bende oluyo yatarken de ayakta kalınca da sırt üstü yatmak istiyorum artık ama yatınca nefes alamıyorum 😔
busrasahinn Ahsennn yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum tuzlu yemiyorum ekmekde az yiyorum bol su içiyorum bide acıktıkça meyve yemeyi tercih ediyorum 😊
Elfidam SemraErkann canin e bebek uygulamasini indirip incelesen daha iyi olur. Pembe mavi ve ekrusu vardi
busrasahinn Ahsennn cok dikkat ediyorum canim yedigime ictigime ekmegi sadece kahvatida yiyorum bol meyve yiyorum 3 öğün yemek gerisini hafif atistirma ve genelde meyveyle geciriyorum 😊
Gamzeylul Ahsennn bizde bugün 31 haftalık olduk artık kasiklarimda çok ağrı oluyo 😔 bi ağırlık anlatamam 14 kilo aldım 🤦♀️
busrasahinn Edaaaaa cok dikkat ediyorum canim yedigime ictigime ekmegi sadece kahvatida yiyorum bol meyve yiyorum 3 öğün yemek gerisini hafif atistirma ve genelde meyveyle geciriyorum 😊
Smilesra 31+6yım 53ile hamile kaldım ilk üç ay 3 kilo verdim ve şimdi 62 kiloyum. Bebeğimiz iyi kilosu normal ama ultrasona göre 3 gün geride geliyor bu iyi mi kötü mü anlamıyorum. Enfeksiyonum var idrarda kan çıktı. Ağrılarım oluyor kaburgalarım , adet sancılarım ve mide yanmam. Geceleri uyuyamıyorum bakalım herşeyin hayırlısı inşallah zamanında doğar 🙏🏻 Rabbim kolaylık versin herkese. .
busrasahinn Smilesra 31+2 yim benimde bebegim hareket ederken agrim olmaya basladi sende de oluyo mu canimi cok acitiyo
Smilesra busrasahinn Yani bazen aşırı hareket ettiğinde mesela neresi bilmiyorum ama ayağı mı artık neyse fazla dışarı çıkartıyor hızlı aniden o zmn canm yanıyor. Ama çok çalkalıyor beni her taraftan bi yerini oynatıyor.
busrasahinn Smilesra aynen iç karnım da dar olduğundan belki bu kadar fazla acıtıyo canımı ama dediğin gibi beni de çalkalıyo hareket ederken 😊