Elfidam Laurenkiz ben M soyledim genis kesim su anki halime bile. Tabi siz bedeninizi daha iyi bilirisiniz
PasaninAnnesi Ay ben hazırlığı yavas yavas yapiyorum bebeğin eksiklerini aliyorum ama sanki bi an once eksikleri bitirip kendimkileride alıp hastane cantasini hazir etmem gerekiyomus gibi hissediyorum 🙈 31 olduk bizde çatı ağrım var benimde gece uykularm cok az zaten kilo 14 15 aldim galiba ama ağırlasmis hissetmedim kendimi hic sadece lavaboda diz kapaklarimdan sorun cekiyorum o kadar
Dml 57 ile hamile kaldım 72 yim şuan bende.😀 ve bel ağrılarım çok arttı.Erken doğum riskim yok ama bel ve kemik ağrılarım çok fazla ne tarafa dönüp yatsam ,yatağa dokunan yerlerim sızlıyor ağrıyor sizde de var mı? 😓 Umarım hepimiz mucizelerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız 🙏🙏
Bsrabargun Dml evet canım bende var aynısı oturduğum yerden kalkamıyorum doğrulamıyorum bel ağrısından felaket bel ağrısı çekiyorum sanırım taşıyamıyoruz artık..
Elfidam Sagima yada soluma yattigimda kalca kemiklerim batiyor birde bebek cogu zaman kalca kemiklerim kasiklarimda hareket ediyor beni acayip rahatsiz ediyor uyuyamiyorum
Elfidam Bsrabargun bunlari yasamak bana cok erken geliyor ya gorebilirsek eger 36. Haftadan sonra neler yasayacagiz merak ediyorum
Laurenkiz Ozgeyrsc var yani loğusa geceliği ve sabahlığo olarak geçiyor online sitesinde, ben Maslaktaki E bebek e yakınım, orda ürünler de var yarın gidip bir deneme yapacağım, paylaşırım düşüncelerimi😊
busrasahinn Bsrabargun evet 2 oda bebeğimdir buyuk ihtimalle zaten 28+4 1360 di 61 kiloydum şimdi 62 kiloyum 31+1 im 60la hamile kaldım 😊😊
Yesim33 busrasahinn Yaaa benim gibi birini buldum ama tabi ben tosbikceydim 75 le hamile kaldim 76 oldum bebegim 27 haftalikken 1150 gramdi simdi 31 +5 olduk saglikla gelsinlerde 20 kiloda alsak 30 kiloda alsak hic sıkıntı degil 😊😊😊
SemraErkann Elfidam ne zaman almıştın canım internet sayfasından öı aldın sabahlık mı 35 tl renkleri felan varmı peki
Elfidam SemraErkann canin e bebek uygulamasini indirip incelesen daha iyi olur. Pembe mavi ve ekrusu vardi
MelekKarabulut 31 haftalığım 53 le hamile kaldım şuan 60 kg yum karnımda çok yok ama bebeğim gayet sağlıklı
BaharIlaslan Ahsennn 31+ 4 olduk bizde 4 kilo aldım miğde yanması ve sıcaklar zorluyo dinleniyoruz oğlumlaa. Hazırlıklarımız bitti sayılır bizim haftaya cantamızı hazırlicaz :)
goncasln Ahsennn 31+6 bitiyor bugün 11 kilo aldım 🤭🤭 herşey yıkandı ütülendi çanta hazırlama kaldı çok şükür