Semaacar PrensesFiona çok sağolun bugunden sonra baslicam sanırım sadece kendimin bir iki eksiği kaldı onlarda alınır diye düşünüyorum kısa zamanda
Aselllll 32 haftalığım şuan eksikler var alıp hazırlayıp hastane çantasını hazırlamam 34. Haftayı bulur oğlumda da 35. Haftada hazırlamıştım 🥰🙏
Semaacar Aselllll bizimde ozamani bulur sanırım hemen hemen dolap kurulması eksiklermiz var cehiz gibi al al bitmiyo😂
Ecem27 Semaacar merhaba 😊 31 haftalık hamileyim. 29. Haftada yıkamaya başladım ve 30.haftada hazır ettim. İyi ki de yapmışım çünkü bu hafta itibariyle nefes darlığı ve hareketlerimde kısıtlama hissediyorum. Bence bir an evvel halledin 💖
Yagmurdgdgn13 Semaacar 32 haftalık hamileyim ben de sezaryen olacam şimdiden yıkadım ütüledim bi çantaya yerleştirmek kaldı. Bence hazırlayın. Çünkü gün geçtikçe insanın hiç bir şey yapası gelmiyor. Yani ben bu aralar kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Ne olur olmaz hazırda dursun hersey.
Ezgiduru Semaacar ya benm ilk gebeligimde dr um cantani hazirla demisti 32 33 te ama benm erken dogum durumum vardı
DamlaNur29 Semaacar ben 32de yaptım bence normal yani ilerledikçe karnında büyüyor ve uğrasması zor benim oğlum var 15 aylık o yüzden erken yapmam işime geldi hazır duruyor 34+3 olduk cantamıda ayarladım
kizininannesi Semaacar Ben 24. Haftada yıkadım, ütüledim hurcuna koydum. Ütüyü oturarak yaptım ütü masasının boyunu kısaltıp. Kolum ağrıdı biraz ama belimin ağrımasından iyidir 😊 yavaş yavaş yaptım 4-5 günde bitti. Kolay gelsin 😇
Hayal0102 30 haftalik olduk dün hepsini yerleştirdim bitirdim ben de. Hastane çantami hazırlamak kaldı bir. Bence çok agirlasmadan yapın. Özellikle ütü ve yerleştirme yorucu oluyor