Hayırlı geceleriniz olsun güzellikler 💓✋🏻 Benim bugün sizlere kafama ciddi anlamda taktığım bir konuyu paylaşmak içinn buraya yazdığımı belirteyim öncelikle. Lütfen etkilenecek olan hamile arkadaşlarım hiç okumaya devam etmeden çıksınlar. Niyetim kesinlikle kimseyi üzmek değil.Kızlar ben 7 aylıkken oğlumu kaybettim hareketlerini 2 gün kendim hissetmedim ve doktora gittiğimde gerçekten kalbinin durmuş olduğunu bana söyledi hislerim de ise hiçbir zaman yanılmadım. 29 haftalık yani tamı tamına 7 aylıkken o güzel hareketlerini hissettiğim yavrum bir an da benden ayrıldı ve gitti bunu kendime konduramadım yani tam 3 ay önce ve bu olay beni o kadar üzdü ki asla kendime gelemedim ve çok ağır bir travma sebebi oldu benim için. Oğlumu çok özlüyorum. Onun için aldığım hersey içimde tamamen yarım kaldı. Şimdi asıl sizlere sormak istediğim soru şu; yaşadığım olay çok ağır olduğu için kendime gelemeyeceğimi anlamıştım çünkü yavrumun acısı içimi gün geçtikçe daha da sarıyordu. Rüyalarıma giriyor ediyor hiç çıkmıyordu. Acımı bir nevi dindirmenin tek yolunun yeniden bir bebek sahibi olmak olduğunu düşündüm. Lohusaydım 40 ım çıktı hatta 40 ım çıkmadan 37. Günüm de adet oldum direkt zaten süt koruma gibi bir durumum yoktu doktorum ilaçla kesmişti. Bir kere adet gördüm ve ardından 7-8 gün adetim sürdü ve kendi isteğim ile korunmayı bıraktığım ilk ay da yeniden hamile kaldığımı öğrendim. Bu bana Allah’ın bir mucizesi olduğunu biliyordum. Çünkü burada hep görüyordum bir sezeryandan sonra 2 sene bebeği olmayan anneler görmüştüm bu beni çok etkilemişti bir de bu acımın üstüne bunu yaşamaktan çok korkmuştum. Ama çok şükür ki Rabbim yeniden nasip etti ama inanıyorum ki yavrumu kaybettiğim de hiç isyan etmeden imtihanıma güzellikle yanıt verdim “Vardır bunda da bir hayır, vardır Rabbimin bir bildiği dedim hep”. Bu yolda yürüdüm inancımı hiç kaybetmedim. Şu an 5+5 iz kızlar 🙏🏻 Çok küçüğüz kuzumla. Salı günü gittim ve keseyi gördüm elhamdulillah. Haftaya Perşembe günü ise kalp atışını dinlemeye gideceğiz çok heyecanlı çok stresli günler içerisindeyim. Şimdiki korkum acaba iki sezeryan arası bu kadar kısa olduğu için bir sorun olur mu çok ama çok korkuyorum içimde aşırı bir korku var bu konuda. Yeniden bebeğimi kaybetmekten falan çok korkuyorum. İçim içime sığmıyor bu korkularım yüzünden inanın çok sevinemedim desem yeridir. Mesela ilk kontrolüm de sadece keseyi gördüm bu normal mi diye sıkıntı ettim hep bebek de gözükmelimiydi falan dedim kendi kendime. Şimdi haftaya persembe acaba kalp atışını duyabilecek miyim diye korkular içindeyim. Ya kızlar anlayacağınız sizce iki sezeryanım arası bu kadar kısa olması birseyi etkiler mi kötü bir sonuç yaratır mı ne olur bana akıl verin ne bileyim bebeğimin kalp oluşumunu ya etkilerse ya hamileyken zor olur bunu da kaybedersem ben bu defa ne yaparım 😭 düşünmek bile çok zor geliyor inanın. Psikolojim tamamen alt üst durumda. Böyle tanıdığınız bildiğiniz veya sizler arasında böyle kısa süreli sezeryan sonrası yeniden hemen hamile kalan varmı 2 ay sonrasında ? Lütfen bilgilerinizi benimle paylaşın çok ihtiyacım var buna. Doktorum kontrolüm de hamilelik öncesi rahim toparlanmış dedikten sonra bebek yaptım tabi orayı da belirteyim ama hepsinin toplam arası sadece 2 ay sürdü.. Hakkınızı helal edin iyiki burası var ve tüm sorun sıkıntılarımızı yazıp derman bulabiliyoruz iyiki varsınız şimdiden yorum yapanlara teşekkür ediyorum lütfen tekrar söylüyorum etkilenecek kimse okumasın kimseyi üzmek değil amacım. Hayırlı geceleriniz olsun canlarım ♥️🌸😘