Hilaldemirrr 39 haftadan selamlar ne nişan ne su gelen giden belirti yok evde bekliyoruz 😁 totem yapalım
btl-34 Hilaldemirrr 38 de benim bu Gün kontrolüm vardı ne açılma var ne sancı 😂 sanki hiç doğmıcak gibi🤦🏻♀️😂
miniginannesi3 Hilaldemirrr bizde tam 38 olduk bugun ilki 40 +4 de gelmisti bunun daha erkek olmasını istiyorum hayirlisiyla beklemek zor valla
incimercan btl-34 böyle olup 1-2 günde durumu değişen var mı acaba? Ben de 37+4 oldum. Bi anda geliversin istiyorum🌸
Annekusum 39+6 olduk herkes daha dogurmadin mi diyo telefonlari acmayacam bu gidişlee gelmiyo gelmiyoo napayim 😅😅😅👶
Busss_ Annekusum ayy bu insanlar beni delirtiyor ben de bakmıyorum ben onlar yüzünden sancılarım geri gittiğini düşünüyorum sürekli doğurmadı mi ağrın var mı sizin var mı diyorlar
gokeren35 39+4 oldum. Herkes doğurdun mu diye arıyor sinir oluyorum. Nişanım geldi açılmamda var ama bir türlü gelmiyor🤦🏻♀️
31hulya31 Hilaldemirrr aynı şekilde 39 haftadan aleyküm selam 👋🏻 😂 belirti yok bakalım nasip kısmet 🤲🏻🥰
Selime28 Ben ilk dogumumda heran bekliyodum bir türlü gelmedi hiç aklımda yokken pazar sabahı kahvaltıyı hazırladım tam oturucax suyum gelmeye başladı tam tamına 40 doldu bebeğim doğdu 🥰
fatma1941 Selime28 benimde ilk doğumum 41.haftada olmuştu tam da suni sancı alacağım gün çok şükür ki gerek kalmamıştı
Deletedmom27272 Selime28 su gelmeden önce herhangi bir belirti yaşamış mıydınız yoksa direk mi gelmişti?
Selime28 fatma1941 inşallah ikinciyi de suni ye gerek kalmadan kendi sancimizla doğum yapmayı nasip etsin Rabbim inşallah (Amin)
Funda_ramazan 39+2 olduk bizde, ne sancı ne nişan ne su hiçbir şey yok, gelmek istemiyor galiba prenses 😅