BabyDrs Merhaba arkadaşlar 50 gr şeker yüklemesi sonucum 170 çıkmış sınır 140 biraz üzeri çıkmış dedi doktor 75 gr yükleme yapcaz tekrardan gece 12 den itibaren bişey yemeden gel dedi tekrardan ama sağolsun bir kişi var ki çok yüksek çıkmış deyip duruyor (sevgili eltiiim) 🤧🤧🤧 doktorun öyle birşey dememesine rağmen sizce de çok mu yüksek 🤔🤔😢😢😭😭😢😢😢
Dxp8 BabyDrs ben de bugün yaptırdım 176 çıktı. Galiba biraz yüksek. Doktor bir hafta sonra gel 100lük testi yaptır dedi. Annemler yaptırmamı istemiyorlar. Haftaya başka bir doktora daha gideceğim.
gonulcelen BabyDrs 2. Yapacakmış hiç takmayın siz akşam yemeğinden sonra meyve dahi yemeyin öyle gidin bakalım 50gr genelde yüksek çıkma oluyormus. Bnde 2 kere yaptırdım suan bir sıkıntı Yok 100 gr dı hatta 2. Denemem
Gizem51 BabyDrs bende bayramdan sonra yaptıracam bayrama denk geliyordu ama tedirginim Bu ara.nasil tatlı çekiyor canım korkuyorum yüksek çıkacak diye
BabyDrs Dxp8 valla ben bugün yaptırdım acaba yarın tekrar yaptırmamın sakıncası olur mu yarın tetanoz için gidicem onu da yaptırayım diyorum ama
BabyDrs gonulcelen aynen hiç bir şey yemicem bide kahvaltı yapıp gittim sanırım kendim kaşındım🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Seymaaaaa Şeker yüklemesi yapmasak ne olur? Her doktor yaptırıyor mu ? Birde kaçıncı haftadan sonra yapılıyor?
BabyDrs Seymaaaaa yapmayı tavsiye ediyorum diyorlar doktorlar valla çocukta şeker var mı yok mu diye ./ 25 haftalığım ben bugün yapıldı benim de
Bekleyenler Seymaaaaa iri bebeğe neden olur dedi doktor obez yani. Benim niyetim yoktu pek ama son zamanlarda hipoglisemi atağı olunca yaptırdım
BabyDrs Gizem51 ben öyle tatlı yemediğim halde çıktı yediğimiz herşey de var şeker ekmekte en başta 🤧
BabyDrs gonulcelen ilk defa yapılcak 50 gr için hafif kahvaltı yapabilesin dedi bana da iyice kafam karıştı şimdi 🤔🤔
ZeyooZ BabyDrs @Dxp8 bgn seker yuklemesi yaptirma gunuydu sanirim ben de bgn 50lik yaptirdim 178 cikti doktor haftaya gel 100luk yapalim dedi benim de canim sikildi. Ben de hic istemiyorum tekrar yukleme yapilmasini 😔
BabyDrs ZeyooZ ciddi miii ama bunu koca doktorun bilmesi lazım her halde boşuna az yiyip gelebilirsin dememiştir 😭😭
gonulcelen BabyDrs bu şeker yüklemesini herkes farklı yapıyor bnde bunu anlamıyorum 🙄 2 defa yaptırdım ikisinde de açtım. Ztn önce açlık bakılıyor onu nasıl alacaklar tokken 🤷🏼♀️
BabyDrs gonulcelen bende bir defa açlık bakmadan şeker içirip kan aldılar aç karına kan almadan direk şeker yüklemesinden sonra kan aldılar şekerli suyu içtim ve 1 saat sonra 2 tüp kan alındı direk
Bekleyenler BabyDrs açken bir parmaktan bir damardan aldılar. Sonra şekeri içip 1 saat arayla 2 kez aldılar. 75gr Dı benimki. Nerde yaptırdın canım sen çok farklı yapmışlar? Ve akşam 10dan sonra bi şey etmemiştim. 12 saatlik açlığa baktılar
BabyDrs [bilinmeyen] O zaman benim yanlış yaptı hemşire sanırım açlık tokluk falan bakmadan direk şeker içirip 1 saat sonra kan aldı o kadar .. duyduğuma göre de açken alınıp arkadan şeker yüklenip gene alıyorlarmış bende öyle olmadı
ZeyooZ BabyDrs benim de oyle yapildi hemsire bi de aciklama yapti 50grlikta aclik almamiza gerek yok ictikten sonra almamiz yeterli dedi. Ama hafif kahvalti isini ilk kez duydum acikcasi🤷♀️