Cimen1409 Buket_dadas bnde de öyle 39 haftalık doktora dedim suyun değil dedi çiştir dedi utandım bi an akıntında olabilir hamilelikte çok oluyo
Buket_dadas Liyuzamom vallah uzak biri olsa diycem tamam da kaynım la eşi ya bide birlik oturuyorum biraz geri kafalılar bizimkiler eyer dersem dahil abartıyor derler🥺yoksa allah dogruyu severya bende misafir kabul etmek istemiyorum
Liyuzamom Buket_dadas eşinle konuşsan canım olmaz mı sonuçta erken doğum yapabilirsin eğer öyle olursa bu kez keşke dersin bırak kırılan kırılsın sen bebeğinle kendini düşün
Buket_dadas nevarneyokk tamam gülüm kalktım zaten köydeydim gebze taraflarında Esenyurt a gidiyorum doktor la konustum oda gecicek hafifden kasıklarıma ufakdan ufakdan sızıntı giritor doktorda bekleme yapma cık gel dedi yoldayız🥺
Cimen1409 Buket_dadas su azalması varsa mutlaka gidin doktora beklemeyin su geldiği zaman bebek daha çabuk enfeksiyon kapıyor
Buket_dadas Liyuzamom ne biliyim ya ilk gebelik deil bide iki ya bu ilkim düşük oldu salak gibi bilmeden ilaca atmıstım meyer hamileymisim düsük yaptım buda ikinci cok korkutuyor beni isim kmtü yanıda araba arza veri aglıyıcam ya😭😭
ruveyda98 Buket_dadas canım bazen su sızıntı şeklinde gelebiliyor hissetmiyorsun o yüzden bence dokotara gitmelisin
Seyda5234 Buket_dadas benimde öyleydi hep iç camasirim islakdi suyumun geldiğini anlamadım hastaneye bı gittim suyum sinirlardaydi bı ara yükseldi şimdi yine sinirdaymis anlamadım yine suyumun geldigini 37 haftamda sezeryan olucam yani 6 gün sonra
Mtlbianne Seyda5234 tam olarak nasıl bir ıslaklık oluyor. Benimde genelde geceleri ıslak gibu tereddut ediyorum acaba akintimi su mu ayirt edemiyorum
ikizlerin_annesi__ Buket_dadas canım pembemsi renk varsa doktora görünmek en güzeli git bence çok şükür son zamanlarım pişman olma sonda niye gitmedin diye