fazlı beyi çok yakından tanırım, kendisine hiç muayene olmadım, ancak gebe kalmak isteyen birisinin yanlışlıkla tüplerini bağlandığını duymuştum, kafası çok karışık birisi normalde yapmış olabilir.medicali hiç demiyorum bile aklı olan oraya güvenip gitmez, devlette sıradan bi hekime gidin daha iyi,arkadaşlarımın gebeliklerinde sorunları oldu onları bile doğru düzgün takip edemediler işleri güçleri para. 1. sınıf hastaneyiz diye ücretleri öyle alıyorlar verdikleri hizmet 5.sınıf. muhatap bulamıyorsunuz, hele o abarttıkları nalbant , allahım o ne kadar ilgisizliktir, gebe kalmadan önce yumurtalıklarıma baktırmaya gittim, bi sürü test istedi sonuçlara doğru düzgün bakmadı bile,kendim söyledim folik asit önerilir genelde gebelik düşünenlere kullanayım mı dedim, kullanabilirsiniz yazmış, gitmem gitmem asla gitmem hiçbirine , tokatta hiç bi kadın doğum uzmanına güvenip muayene olmam, ama içlerinde en iyisi ünivesitede ilhan bey, bir yakınımın çok riskli olan bebeliğini erkenden farketmişti, anne ve bebeğin hayatını kurtarmıştı,yönlendirdiğim herkes çok memnun kaldı. ancak sıra alınmasında çok yoğunluk yaşanıyor.ben kendi gebelik takibimi sıradan işlemlerimi dahi il dışında özel hastanede yaptırıyorum, bu kafasızlara güvenemem. imkanı olan devlete gitsin. kendinize yapabileceğiniz en büyük kötülük kendini özel hastane sanan medical park denilen hastane bozması yere gitmenizdir. kendi hekimim hastanem çok çooook iyi , gebelikten önce takip için gittiğimde 1 günümü nasıl geçirdiğimi dahi soruyorlar,geçmişte yapıp şimdi vazgeçtiğim alışkanlıklarım, ilgi, alaka, hizmet kalitesi harika,buradaki doktorların çok şey öğrenmesi gerekiyor, herşeyden önce önemsemedikleri insan hayatı bu kadar ucuz değil, allaha şükür bu tip doktorlarla muhatap olmuyorum. bunlara kendi canımı bebeğimi emanet edemem.gidenlere de çok dikkatli olmalarını öneririm 🙏🏻