1_elif MucizeAnne_ bnce o kadar butceyı zorlamaya gerek yok üniversite hastanedi de gayet kapsamlı yapıyor testlerı
2e1m Zeynep0806 32. Haftamdayım canım üniversite ye gidiyorum ilki devlette oldu çok zor du bakalım bunda nasıl olacak yazarım size
busbus94_ Ne kadar Tokatlı varmış 😍 ben de gop özele gidiyorum Aslıhan hanımla başladım aslında çok ilgili bi doktor ama sezaryen düşündüğüm icin bilemiyorum daha pratik bi doktor olsun istediğim için İlhan beye gideceğim bu ay
2e1m busbus94_ bende aslıya gidiyorum planlı sezeryan dedik ilkim normal di sezeryan olan arkadaslarım var gayet memnun
busbus94_ 2e1m siz kaç haftalıksınız? Usg de dört boyutlu veriyo mu ilerleyen zamanlarda Aslıhan hanım sanki cihazı tekti
1_elif MucizeAnne_ ilhan hoca gercekten hayatım bıyunca karsılastıgım en mukemmel em tecrubelı ve en ılgılı doktor
2e1m busbus94_ 33 e girecem makinesi tek aslı hanımın ama ilgisi güzel kilosuna boyuna herşeyini sölüyo
1_elif 4_cennetevlat_4 ben sezeryan olucam haftaya epidural + spinal ikisini bir istrdim o sekılde uygulayacaklar
busbus94_ 2e1m evet ilgisi kesinlikle çok güzel ama bilemedim kafam karışık 🤔 nereli acaba benim doğumun temmuzda bayan doktorların sürekli il değiştirdiğini söylüyorlar son anda doktor değiştirmek istemiyorum :(
1_elif busbus94_ renkli ulstrasyon değil ama ulstrasyonda baya detaylı ve net bı sekılde bebegınızı gosterıyor anlatıyor