mor_menekse1 nurunhayali yaaa desene normal kız gece Birtane almasam bugun oldugu gibi ac susuz ilaclarımı bile içemedim mahfeti beni
nurunhayali mor_menekse1 ikiz olunca bizdeki belirtiler iki kat fazla oluyor malesef🤭 Allah yardımcımız olsun. Bide ameliyattan sonra üç antibiyotik verdi Allahıım içtikten sonra midem daha berbat oluyor 🤦🏻♀️
Arzu501 Bende mide bulantısı ilk haftalarda oldu ama şimdi çokta yok. Bilmiyorum ireli haftalarda olucak ya yok. İnşallah olmaz. Ama iyi yemək yiyemiyorum hep meyve yoqurt falan. Et balık tavuk gibi şeyler hiç yemek istemiyorum.
mor_menekse1 Merveikratanem yok ya çok şükür 🤲 iyiz ama bıktım bu kusma bulantıdan Bi bitse ah Bi bitse 😂kızlarda daha cok oluyormuş diyorlar kndimi kandırıyorum Az kaldı diye sen nasılsın nasıl gdyor
Merveikratanem mor_menekse1 benimde kızımda çok bulantim olmuştu bunda çok rahattım çok şükür bugün 29 haftalık olduk az kaldı
nurunhayali Arzu501 ilk zamanlar sık gidiyordum sonra ayda bir gitmeye başladım. Şimdi rahim ağzı kısalığından dolayı serklaj olduğum için gözetim altındayım haftada bir gidiyorum. İkiz bebekler kıymetli bebişler olarak geçiyor o yüzden normal sık çağırması falan😇
Fkug nurunhayali benimde ikizler 9+4 oldu tek yumurta ikiziymiş plasentalar bir keseler ayrı dedi 12 haftada banada serklaj diyor 3 tane daha evladım var cok korkuyorum inanki yatsam yatamam bi boşlıkda kaldım mucize ikizleri bekliyoruz yani hiç aklıma gelmezdi bigün ikizlerimin olacagı
mor_menekse1 nurunhayali cok gecmıs olsun dikat et sadce uzan keseler ve plesentalar ayrı mı bitane mi seninki
nurunhayali mor_menekse1 sağolasın canım yatıyorum ama bu seferde mide yanması mahvediyor😅🙈 çift yumurta benimkiler😇 inşallah sizlerde böyle sorunlar olmaz hepimiz sağlıklı sıhhatli vaktinde alırız kucağımıza🤲🏻
mor_menekse1 nurunhayali herseyi ayrı yani kesesi falan inşAllah ya Rabbim sag sağlim kavuşmayı nasip etsin çok zor kac gram bebeklerin bizimde çift yumurta, 🥰
mor_menekse1 nurunhayali MaşAllah kac haftalıktı ozmn bizim büyük 550 küçük 450 gr en son inşAllah daha da iyi alırlar zayiflar malesef
nurunhayali Fkug rahim ağzı kısalığınız varsa mecbur yapılmak zorunda yoksa erken doğum riski oluyor🥺 ağır işler yapmayın dinlenin sürekli elinizden geldiğince Allah yardımcımz olsun inşallah 🙏
mor_menekse1 2kezAnneyim valla canım bnde doğuma kdr merakla beklyorum 🤭 baklm ne çıkacak kafama da takıldı
nurunhayali mor_menekse1 23 haftalıklardı canım bir hafta evvel ölçülmüştü 🙏 kaşar muz süt kilo aldırıyor diye okumuştum kahvaltıda yemeye çalışıyorum elimden geldiğince meyve çok tüketiyorum avokado falan