Aslihankanmaz BebekveAnneler BebekveAnneler canım bana da 24. Haftaya kadar plasenta aşağıda dediler çok üzülüyordum ama yazın tatile gittim 25. Haftada falandım belki de tatilde çook yüzdüm geldiğimde 4 gün içerisinde plesenta yukarı çıktı dediler şimdi 39. Haftadayım çok şükür normal doğum pozisyonuna gelmiş çocuğum bekliyorum inşallah seninde düzelir eğer yüzme şansın varsa ben dene derim…
Aslihankanmaz BebekveAnneler BebekveAnneler canım bana da 24. Haftaya kadar plasenta aşağıda dediler çok üzülüyordum ama yazın tatile gittim 25. Haftada falandım belki de tatilde çook yüzdüm geldiğimde 4 gün içerisinde plesenta yukarı çıktı dediler şimdi 39. Haftadayım çok şükür normal doğum pozisyonuna gelmiş çocuğum bekliyorum inşallah seninde düzelir eğer yüzme şansın varsa ben dene derim…
nutella10 Dryakbts amin inşallah Allah güzel sonları nasip etsin bize inşallah hayırlısıyla atlatırız bu süreci çok sağ olun🙏🏼
nutella10 Dryakbts bana da şu an kanaman yok rapor vermeye gerek yok dedi kanamalar genellikle 28. Haftadan sonra oluyor dedi ama çok beğendim güven ve moral verdi inşallah Allah herkese şifa versin🤲🏻
Alp-2806 nutella10 28 i geçtim çok şükür kanamam yok öyle düşünüp korkma bende rapor istedim kanaman yok vermeye gerek yok dedi bana da 🤭
Dryakbts nutella10 amin canım çok sevindim evet gerçekten güven veriyor çok sıcak davranıyor. Aaa bak onu bilmiyordum ben haftaya 28 haftalık oluyorum ini olmaz kanamam daha çok dikkat etmem lazım o zaman