BebekveAnneler canım bende aynı şeyleri yaşadım 21+5 olmuşum kadın bana hiçbirşey söylemiyor detaylıda öğreniyorum 21+6 da kendi doktorum evet aşağıda diyor. Bu zamana kadar niye bakmadın. Her seferinde ilişki serbest diyip durdu uzun yol yapabilirsin dedi işlerini gör dedi. Hep tehlikeye attı beni. Sonra 22+2 de kanamam oldu çok az kafayı yiyordum mesaj attım doktoruma ben hastaneye gelemem başka bir uzmana gözük dedi. Oha ölsem gitsem umrunda değil ve ki ben demiştim hocam kanamam az veya çok ne olursa olsun size ulaştıgımda gelevek misiniz dediğimde mutlaka gelcen merak etme demişti ve gelmedi. O sinirle rast gele bir doktor buldum ona gittim. Profesör Huriye parlakgümüş çok güzel ilgilendi zaten ilk doktorum güven vermemişti detaylıdan sonra iyi ki değiştirmişim doktorumu. Ve seçtiğim bu doktor riskli gebelik uzmanıymış. Her gittiğimde beni sakinleştiriyor çok sağolsun korkum kalmadı biliyor musun herşey Allah tan Rabbim evladımla sınamasın bir bıçak yemişim nolcak varsın sezeryan olsun. Eski doktor sen ölürsün dedi bebeğin ölür dedi rahmin alınabilir dedi neler neler saydı bu doktoruma saydıgımda güldü saçmalama derya ilk gebeliğin rahmini falan almcm Allah on izniyle daha çok bebişler gelecek dedi. Çok uzun oldu kusura bakma içine sinmeyen seyler varsa mutlaka değiştir doktorunu. 🌸