linaaryaa Sibelaaydin yaa seninde çok az kalmış ama bizim kızlar biraz nazlı Galiba niyetleri yok gelmeye 😂🥰🥰
linaaryaa Papatyaa38 inşallah suni sancıyla değilde kendi sancınla yaparsın doğumu canım Allah kolaylık versin biran önce kavuşursun yavrunla inşallah 😍🥰
Umranmistikmemet linaaryaa sen nerde oturuyorsun ki canım mecburlar yapmaya , doğuma giden gebeleri çatı muayenesi yapmadan doğumu alamazlar işine geleni yapıyorlar demek ki özele gidip boşuna paranı verme devlete gideceğim
linaaryaa Umranmistikmemet Ankara yenikentte oturuyorum canım zaten devlet pek ilgilendirmiyor ki bebeğimin kilosunu bile bilmiyorum 🥺
Umranmistikmemet ZehraTurkoglu Allah Allah gerçekten çok tuhaf buradaki devlet hastanesi’ndeki ebe bana daha ben söylemeden istersen burda da yapabiliyoruz dedi çatı muayenesini Ben 36 haftada olduğum için istemedim erken diye 38′e girerken gidip yaptıracağım şu an 37 + 3 deyim daha
Gulceefe-00 linaaryaa benim de son on gün ama hiçbir ağrı sancı yok iki gün önce Cok a kahverengi kırmızı leke geldi o kadar başka da bir şey yok henüz ben de çatı muayenesi olmadım. Beklemeye devam
linaaryaa Gulceefe-00 Bendende bugün nişan gibi birşey geldi ama tam emin değilim kanlı değildi çünkü kahverengi gibi bı renkti acaba doğum belirtisi mi bilmiyorum 🤦🥺
Umranmistikmemet linaaryaa AA valla üzüldüm canım kilosunu nasıl söylemez bende kontrollere kliniğe gidiyorum ama devlette düşünüyorum doğumu
Semakacan linaaryaa hahahhahha bennn daha dün doktor kontrolüm vardı nstde ne sancım çıktı ne bişey ama bugün doğurdummmmm 5 günüm kalmıştı 39+2 😄
linaaryaa Semakacan Yaa canım Allah kolaylık versin inşallah 😂😂 inşallah hayırlısıyla bende alırım kucağıma çok heyecanlıyım 😅🥰
Edazkskn linaaryaa valla ben 40+0 oldum bu gün gün kalmadı gözüküyor normalde 😄 ama biz normal değiliz durum sizdeki gibi açılma sancı vs. Yok bu gün doktora gittim ama oda suyun normal bekleyelim dedi 🤷🏻♀️ Ayrıca nst de 60 sancı cıkıyor ama ben hissetmiyorum bile
Nurklc38 linaaryaa Gece üşütmüşüm gibi sancım başladı canım ama ciddiye almadım o kadar şiddetli değildi sabah 9 gibi şiddetli oldu kanamam başladı hemen hastaneye gittim
linaaryaa Hilalyrdkl en son 2 hafta önce gitmiştim çıkmamıştı canım 🤦 yarın tekrar gitmeyi düşünüyorum bugün nişan mı bilmiyorum ama böyle kahverengi sarı arası bı şey geldi bazıları nişanın gelmiştir filan diyor ama bilmiyorum 🥺
Hilalyrdkl linaaryaa nst de sancın çıktığı zaman yapıyorlar onu canım . Açıklık bakılıyor . Bende devlete gidiyorum .
linaaryaa Umranmistikmemet Ayn canım hiç bilmiyorum kilosunu özele de gidemiyorum maalesef artık doğumda öğrencem galiba kilosunu😢