linaaryaa Kızlar son 9 günümüz kaldı ama kızımın gelmeye hiç niyeti yok ne kasılmam var ne sancım 🤦 benim gibi az günü kalıp hiçbir doğum belirtisi yaşamayan var mı 😢 hiç gelmicekmis gibi geliyo 😬
Mina69 linaaryaa son 13 gün bizdede durum aynı ne bir nişan ne bir sancı kasılmalarım cok ama aylardır zaten çekiyorum onu cok sıkıldım artık bi an önce saglıkla gelse diyorum 🙄🥴
Papatyaa38 linaaryaa var canım bende 39+4 ne nst sancı cıkıyor nede bi belirtim var son 3 gün kaldı hala gelmiyor normal doğum olucak bu gidisle suni sancıyla doğum yapıcam gibime geliyor çok sabırsızlanmaya başladım😊
Mira0 13 gün kaldi benimde hicbrsym yok bugun muayenede 2 cm acıklık var dedi ama bebek dönmemiş bende bekliyorum💁
linaaryaa Mira0 sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini canım valla ben çatı muayenesi de olmadım devlette yapmıyorlar o yüzden açıklık var mı yok mu onu da bilmiyorum 🤦
linaaryaa Mina69 Valla al benden de o kadar gerçekten çok zorlanıyorum artık geceleri uykuyu unuttum kilo alımım zaten başa bela eski halimi ozledim 😢
Umranmistikmemet linaaryaa devlette yapmıyorlar diye bir şey yok Ben Silopi’de oturuyorum Şırnak’ta salı günü gidip çatı muayene mi yaptıracağım ebeye
Hilalyrdkl linaaryaa nst de sancın çıktığı zaman yapıyorlar onu canım . Açıklık bakılıyor . Bende devlete gidiyorum .
linaaryaa Nurklc38 yaa Bı postuna denk gelmiştim sanki canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasıl etsin mutluluğunuz hep sürsün muradına etmişsin 😂💜
Mina69 linaaryaa uyku sorunum cok bacak kramplarım fazlasıyla aldı gidiyo sürekli tuvalet istegi 🤦♀️ sadece fazla kilo almadım 8 kilo fazlayla bekliyoruz bakalım
Nurklc38 linaaryaa Gece üşütmüşüm gibi sancım başladı canım ama ciddiye almadım o kadar şiddetli değildi sabah 9 gibi şiddetli oldu kanamam başladı hemen hastaneye gittim
ZehraTurkoglu Umranmistikmemet bende 38+5 günlüğüm bugün kontrolüm vardı devlet hastanesinde ama benimde bakmadılar
Umranmistikmemet ZehraTurkoglu Allah Allah gerçekten çok tuhaf buradaki devlet hastanesi’ndeki ebe bana daha ben söylemeden istersen burda da yapabiliyoruz dedi çatı muayenesini Ben 36 haftada olduğum için istemedim erken diye 38′e girerken gidip yaptıracağım şu an 37 + 3 deyim daha
Sibelaaydin Benim kızımında 5 günü var ama hiç bir belirti yok 38 haftalıkken catı muayenesinde 1 cm acıklık ve rahimde yumusama var dendi ama hala bekliyoruz keyfini🤷🏾♀️🥰
linaaryaa Sibelaaydin yaa seninde çok az kalmış ama bizim kızlar biraz nazlı Galiba niyetleri yok gelmeye 😂🥰🥰
linaaryaa Papatyaa38 inşallah suni sancıyla değilde kendi sancınla yaparsın doğumu canım Allah kolaylık versin biran önce kavuşursun yavrunla inşallah 😍🥰
Umranmistikmemet linaaryaa sen nerde oturuyorsun ki canım mecburlar yapmaya , doğuma giden gebeleri çatı muayenesi yapmadan doğumu alamazlar işine geleni yapıyorlar demek ki özele gidip boşuna paranı verme devlete gideceğim