Moniza Ozlem2206 geçenlerde bir yorumda okudum 30 kusur haftaligim 4 kilo aldım yazmışlar onları gördükçe zaten psikolojim gidiyor 😁
Ozlem2206 Moniza bana ne yesem yarıyor hep kilo sorunum vardı o dediklerin genelde normal sayılan kategoriden 😄
Moniza kahvesever__ sütün olursa diyete gerek kalmadan gidiyor benim ilkinde olmadı inşallah bunda olur
Moniza Ozlem2206 ben normalde zayıfım ama kendimi frenleye frenleye bir hafta dikkat etmiyim 4 kilo aldığım oluyor haftada ama şimdi frenleyemiyorum kendimi 🥲
Mirzaninannesiii Hatice_delikts çikolata kar etmiyor 2 3 paker bitiyor amma kesmiyor öyle olunca alıyorum nutellayi kasikliyorum valla😋
Minnakkkk Mirzaninannesiii işte bu ben 🙈🙈🙈 eşim çikolata kavanozunu sakladı yine olmadı en son gecen artık cok buyuk yemin ettim yemeyecgim nutella diye de oyle yemiyorum gozumun onunde duruyor cok cırpınıyırum 😀
Minnakkkk Hatice_delikts kesinlikle 🙈 gece 11 de eşime nolur tatlı al diye yalvarıp yolladıgımı, biliyorum 😀 hamileyken bile bu kadar degildim
Maviyisevenkadin Hatice_delikts Muzun üstüne tahin,bal,ceviz. 🥰Birer tatlı kaşığı yetiyor tahin ve bal.
Busrabaksii Moniza 7-14.haftalar arasında çoğunlukla hastanede yattım serum takviyesi aldım. Bu süreçte 7 kilo verdim. Şimdi kilomu tamamladım ek olarak almaya başladım oda 800 gramcık 27+3 üm şimdi 😍
Moniza Busrabaksii anladım tel sağlıklı olsunlar da kilolar alınır verilir inşallah Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰