YAkyol valla cacik yiyorum her yemekte ama bilmiyorum faydasi olurmu
    Benay cok sukur yogurdu yiyorum valla birtek süt ic ic diye beynimi utulediler icemiyorum valla surekli yogurda devam o zaman😃😃
    Mehtap53 olur neden olmasin yerken faydali diyip dusunup yiyin hastaliklar bile kendine moral verince duzeliyor kasar peynirde cok tuketin
      Mehtap53 Ben ilk aylarda içemiyordum😣 zorlamadım kendimi yoğurt ve peynire ağırlık vermiştim.
      Çok zorlayınca tiksinebilirsiniz,yoğurt ve peyniri biraz daha fazla yiyerek oradan tamamlarsınız,telaş etmeyin 🤗
      Mehtap53 27 haftalığım bende bu hafta içmeye başladım yeni. peynir yoğurt falan yiyordum onları yiyebiliyorsanız zorlamayın
        Mehtap53 ilk başlarda süt içiyordum şimdi yoğurt kaşar peyniri ve çökelek yiyorum kalsiyumuma baktırdım depolarım gayet iyi durumda😀
        Mehtap53 32. Haftama geldim nerdeyse hiç süt içemedim diyebilirim ama bebeğim haftasına göre iriymiş bile
        Mehtap53 ben hiç süt içmedim hamilelğimde ikiz olmalarına rağmen 2200 oğlum 2400 kızımdoğdu.bol bol peynir yoğurt yedim
        Mehtap53 cnm 12. Haftadan sonra bende ağzıma süremedim doktorum zorlama kendini ayran yoğurt peynir tüket dedi çok şükür kızımın kilosu iyi doktor süt içmiyorsun ama sendeki kalsiyumu almış dedi bacakları uzun sürekli bacaklarını kafasına koyuyor yüzünü göstermiyor sıpam