Kızlar bebege faydali olan sütü içemiyorum midem bulaniyo 2 yudumdan sonra ama yogurt cacik ayran yiyorum sürekli ara öğünlerde mevyem de var süt icmesem olmazmi bebegim zayıf olmaz demi ilk hamileliligim pek bi bilgim de yok
    Yogurt ayran peynir cok tuketiyosaniz icemiyosaniz zorlamayin bence
      Illa içeceksiniz diye bişey yok yumurta ve muz tüket kilo aldırır onlar yoğurt vs ye birde kalsiyum olarak senin dis ağrı bel kemik agrım olmaması için
      Mehtap53 peynir yoğurt sütten daha faydalı sonuçta sütten yapılıyor ve yoğurt probiyotik acıdan daha faydalı bnde yoğurt hiç tüketemiyorm ayran ya da yemeğin içinde yiyorum ama kase kase yoğurt tüketemedigim için her gece yatmadan yarım litre süt içiyorm
        Mehtap53 ben yoğurttan da sütten de nefret ederim ama iki güne bi mutlaka zorda olsa yoğurt yerim arada birde süt içerim zorla bile içmeyi yemeyi demiyorum olmuyor vanilyalı yoğurt yiyebiliyorum sadece onu da zorla yiyorum
          Mehtap53 kaşar peynir de kalsiyum açısından çok faydalıymış. Bir de bu besinlerin çoğunu aslında bebeğimiz için değil de kendimiz için tüketiyoruz.
          Mehtap53 içemiyorsanız zorlamayın. Diger saydiginiz ögünleri tüketiyorsanız onlar yeterli zaten 😍🙂
            Mehtap53 valla canm bende senin gibiyim ama doktorum günde 3 bardak içmek lazım diyor bende biraz soğuk olarak iciyirm sütü
              Tunzi insallah ya ne biliyim iste tedirgin oluyo insan acaba kemikleri falan gelisirmi diye dusunuyorum alıştiriyım diyorum ama maalesef olmuyo😊😍
              Zatwn saglik acisindan yogurt sutten daha yararli bende icemiyorum ama ayrab cacik her ogunde oluyo
                Ayelib ohh ne guzel valla kayinvalidemde hazir gibi oluyo caldigi yogurt bende yiyorum surekli
                YAkyol valla cacik yiyorum her yemekte ama bilmiyorum faydasi olurmu
                  Benay cok sukur yogurdu yiyorum valla birtek süt ic ic diye beynimi utulediler icemiyorum valla surekli yogurda devam o zaman😃😃
                  Mehtap53 olur neden olmasin yerken faydali diyip dusunup yiyin hastaliklar bile kendine moral verince duzeliyor kasar peynirde cok tuketin
                    Mehtap53 Ben ilk aylarda içemiyordum😣 zorlamadım kendimi yoğurt ve peynire ağırlık vermiştim.
                    Çok zorlayınca tiksinebilirsiniz,yoğurt ve peyniri biraz daha fazla yiyerek oradan tamamlarsınız,telaş etmeyin 🤗