Arasss6761 zamloss123 İnşallah Canım 🙏🙏🙏 yeter ki olsun bu ay o güzel haberi alalım haber vermem mi havalara uçarım zaten 🙏🙏🙏🥰
9009 Arasss6761 adete 10 gün yada 5 gün testleri var onlardan yap, insallah rabbim gönlüne göre versin 🖤🖤
CinyurunAnnesi Benim ilk günden belli etmişti hamileliğim kendini ama kesin sonucu 3-4 haftalıkken öğrendim🤰
Aysnrfndk Blblanne ben ilk idrar testi yaptim oda biri tam dogeri silik cizgiydi sonra kan tahlili verdim ayni gun beta hcg 12 takipe aldilar sonra yukseldi kese gorundu suan 1.5 aylik hamileyim❣️👼
gizemyalcin 4 haftalıkken öğrenmiştim ve bugün 7+3 üz kalp atışını duymaya gidicez 2 saat sonra çok heyecanlıyım ❤️🙏🏻
ozlem-t Hasretlerden- Aşırı iştahsızım, canım hiçbir şey istemiyor. Kendi yaptığımı özellikle yiyemiyorum. Bel ağrılarım ve kasık ağrılarım benim de var… :)
T-GizemA Ben sanırım 4.hafta dolmadan öğrenmiştim, kese bile yoktu. Uzun sürendir korunmuyordum olmuyordu, yine yoktur diye düşünerek test yaptım ve tadaaa🙃 şimdi 8+4 hem kendisi hemde o minik kalbinin atışı var çok şükür 🙏🏻
Emsedem 3.haftada öğrendim 6+6kalp atışını duydum 12.haftada ikili testimizi yeni yaptırdım bir şey sorcam bilgisi olanlar 12.hafta için ense kalınlığı 2.3 nazal kemik oluşmuş drum raporlu sonucu haftaya gösterecem meraktan duramadim bilgisi olan varmii??