Damyavuz İlki daha 4 haftalık 🙈 bunda planlı olmadığı için geçilmedir diye sandım 6 haftalık öğrendim. Ve sürpriz bebek oldu 😌😌
Kubraa5353 Ben beklediğimden 3. Haftada biliyordum sonra 1 hafta içinde test yaptım 4. Haftada öğrenmiş oldum.
Blblanne Tatlisannedilekk regl gununuze varmiydi 3+0 da ogrendiginizde. Erken gebelik testi mi yaptiniz
yenihamiscik45 9009 bende aynı şekilde öğrendim hatta doktor tahlil yapmam erken dedi ben zorla yaptırdım 😅
Blblanne yenihamiscik45 beninde suan 9 gun car saglik ocagina gitmeyi dusunuyorum bugun yaparlarmi acaba. Hemsiremize ulasmaya calisiyorum sorucam
Arasss6761 zamloss123 İnşallah Canım 🙏🙏🙏 yeter ki olsun bu ay o güzel haberi alalım haber vermem mi havalara uçarım zaten 🙏🙏🙏🥰
Tatlisannedilekk Blblanne 1hafta vardı günüme ama belirtilerim vardı, şüphelenince evde test yaptım direk kopkoyu çift cizgi çıktı hemen kan verdim kanda da çıktı. Erken gebelik testi değil normal testlerden yaptım
Melekgeliyor Herkese merhaba , ben de 4+4 Üm 3 gün önce öğrendim cok heyecanlı ve mutluyum , henüz kese görünmedi 🙂 pazartesi gideceğim .
iki_prenses_annesi Nursl1 6 haftalık öğrendim ama hiçbir şikayetim belirtim yoktu . Ayaklarım beni direk eczaneye götürdü 😁
Melekgeliyor iki_prenses_annesi benim de öyle oldu durduk yere işten çıkıp taksiyle eczaneye gittim 😀
iki_prenses_annesi Melekgeliyor valla hiç anlam veremedim canım . Bı anda kendimi eczanede buldum bide iki tane aldım ne hikmetse 😁
Melekgeliyor iki_prenses_annesi ben de sanki eminim olduğuna sağlama yapıcam diye bir kaset test bi de predictor aldım 🙂