1MelekAnnesi Biz isim konusunda anlaşamıyoruz eşimle😣😣 o Sıraç istiyordu banada sende istediğini koy herşey kabulüm diyordu. Bende Ata ismini çok seviyorum o olur dedim. Ata olmaz diyor şimdi de meden diyorum çok kısa diyor resmen bahane üretiyor 😡😡
Ozgecnn Hamid anneler benimde iki tane erkek olucak Allah kısmet ederse.henuz isimde karar veremedik banada yardımcı olur musunuz 😍
MiracAlpinveUmutunAnnesi Bende oglusumu bekliyorum 36 haftalığızz 💙 adı talha olucak sanırım ikinci ismini ariyoruz bizde 👼
Aliasafminanur Ayem farklı çok güzel isim ismiyle yaşasın sağlıklı bir şekilde kucağına lmayi nasip etsin
Neslisah84 1MelekAnnesi benimde oğlum olacak kısmetse işte şuuu dediğim hiç bir isim bulamadım bi kaç tane isim var kararsız kaldığımız Batuhan, Aslan, Lider, Demir bilemiyorum erkeğe isim bulmakta zor😃
1MelekAnnesi Neslisah84 aynen kız ismi var da erkek için olanlar çok kısıtlı 😏😏 bir aksilik olmazsa biz Ata Sıraç ta karar kıldık 😊😊
EliFurkan Biz Semih Alp koyucaz inşallah ama başka güzel isimler de var tabiki. Talha, enes, yaser, kerem, cinar,emir, bugra vs.☺