ozgese-s Kızlar 6 aydır ilaç kullanıyorum triod düşmüyor dozu da artıyo ama hep yükseliyo bebeğe zararı var mı acaba 😔
Meryemtrksoy ozgese-s yok canım tam aksine faydası var yüksek olması daha zararlı bende anlamadım gitti benimde asla düşmüyor kaldı ki hamile kalmadan öncede çok yüksekti benim hala daha da başından beri 3.5 un altına düşmedi bi gün bakıyoruz 3 bilmem kaç ertesi gün tekrar bakıyoruz doğru mu diye daha yüksek 🤷♀️
Zeyyyn ozgese-s demekki dozu yetersiz geliyor yükseliyor uzun bir müddet 100 125 mg kullandım doktor hesap yaparak verdi dahiliye uzmanınmı gdiyorsunuz
derindemir ozgese-s doktor değilim ama troid hastasıyım ve ben 100 lük kullanıyorum hatta haftada 2 gün 150 ye çıkıyorum.dozunuz yetmiyor belliki.başka bir doktorla görüşün.
ozgese-s Meryemtrksoy Benim de 4 - 4,5 arası anlamadım daha önce bi triod hastalığım da yoktu hamilelikte çıktı hayırlısı inşallah sorun olmaz 😔
Gorkeminannesi Ben 5 gün 100, 2 gün 50 kullaniyodum hamile kalmadan önce yetiyodu hormonların değişiminden ötürü tsh 8bucuga çıktı 125 kullanıyorum hergun 3 hafta sonra kontrole gitcem bakalim🤷🏻♀️
Meryemtrksoy ozgese-s olmaz Allah’ın izniyle hiç canını sıkma ihmal etme sadece ilaçlarını bende hiç düşünemedim başından beri dediğim gibi 🤷♀️Doktor problem olur filan demedi hiç 2.5 un altında olması daha normal tabiki ama hamileyken çok daha değişik oluyor
Gamze_akgunn ozgese-s benimde hamile kaldığımda düşüktü bugün sağlık ocagında 18. Haftam kanıma bakıldı tsh 4.20 çıktı çok üzüldüm bakalm pazartesi kendi doktorum bida test yapcak
ozgese-s Zeyyyn Evet dahiliye uzmanına gidiyorum normal de 25 mg kullanıyodum 1 aydır 50 mg çıktım daha da yükseldi bugün sonuç 4,5 oldu ya 😔
Mrsyalcin Evet yetersiz ama insan korkuyor ilacın bebege zararı olurmu diye hele ben İnternete bakıyorum kotu bir şey okursam bitti kendi kendimi yiyorum acaba ilac zarar veriyormu diye 😭😭
Zeyyyn Mrsyalcin ilaç olarak kullanıyoruz evet ama o ilaç değil iyot takviyesi içtiniz vitamin de kan ilacında bile ıyot var
ozgese-s derindemir Peki bu dozlarlarla normal mi triod değerleriniz sanırım 2,5 3 arası olması gerekiyor olmadı başka doktora gidicem 😔
Zeyyyn ozgese-s bir endokrin uzmanına gidin işin eğli onlar bende yaklaşık 3 4 ay direnç gösterdi bir türlü düşmedi dozunu yükselttik doğurana kadar kendini korudu değer doğurdum ilacı da bıraktım yine yükseldi sağlıkla doğdu kızım kendinizi üzmeyin düşer değeriniz